Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmeim! Szerelmeskednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmeim! Szerelmeskednétek a férfival, ha taknya-nyála egybefolyik, náthás, köhög néha és hőemelkedés gyötri?

Figyelt kérdés

Nincs csók, nyalakodás, csak behatolás.

Vagy nem mertek így, nehogy elkapjátok?

2019. jan. 16. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez a megszólítás..nem semmi!:(

Nem, nem szerelmeskednék mert bizonyára nem lenne kedve hozzá. Attól nem tartanék,hogy elkapom, az megtörténhet szerelmeskedés nélkül is.

2019. jan. 16. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem!!!! Soha nem szexeltem így !!! Nem akarok beteg lenni.

De ha csak behatolás van az nekem nem jó , az csak a férfinak jó neki lesz csak orgaznusa nekem nem. Behatolástol nekem nem lesz orgazmusom

Azért meg nem szexelek , hogy csak a férfinak legyen jó.

2019. jan. 16. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Igen!

78N

2019. jan. 16. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj a megszólítással? És, ha van kedve szeretkezni betegen, 1-es?
2019. jan. 16. 19:10
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ritka az a férfi, aki annyira ki van éhezve a szexre, hogy ilyen állapotban is leteperné a nőjét. Olyat meg nyilván nem csinálok senkivel, amit ő nem szeretne, nem azon múlik, hogy "meg merem-e tenni", hanem azon, hogy mennyire szeretem és tisztelem az illetőt.
2019. jan. 16. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Huszonévesen persze :) Később már megfontolandó.
2019. jan. 16. 19:14
 7/12 A kérdező kommentje:
5: én betegen is szeretkeztem a barátnőimmel. Őket nem zavarta, én meg nagyon kívánom betegen is a szerelmeskedést.
2019. jan. 16. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Én férfiként nem szerelmeskednék férfival. :)

De viccet félretéve, ha én lennék beteg, óvnám a feleségem, hogy ne kapja el tőlem, amennyire csak lehet.

Fordítva viszont engem sose zavart. Ha neki kedve volt hozzá a betegsége ellenére, én nem voltam semmi jónak az elrontója, a csóktól se féltem. Ha elkapom a betegséget, hát elkapom. Egy fedél alatt élve úgyse nagyon lehet ezt elkerülni.

2019. jan. 16. 19:17
 9/12 CaroLimona ***** válasza:
80%
Hátulról betenné a lázmérőt.Szex nélkül is elkaphatod.
2019. jan. 16. 19:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem, de én se akarnék lefeküdni vele, ha én vagyok beteg.

Azt a pár napot simán ki lehet bírni.

2019. jan. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!