Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem engedi megcsókolni magat a férfinak, holott bejön neki, csak fél éve szakitott, fog e ez javulni?
Fog. Az a kerdes, hogy ki akarod-e varni. Amig egy no sebezhetonek erzi magat, addig ez nem fog valtozni. Szakitas utan ugye nem konnyu. Az se mindegy hany eves kapcsolat volt.
42F
Azert azt lehet erezni, mennyire van a masik megzuhanva. Nehezen elkepzelheto, hogy egy tavkapcsolatot ennyire ki kell heverni, valszeg nem az igazi probalkozik.
42F
Nem te vagy veletlenul az a lany kerdezo? ;)
Mindig ketton all a vasar. A lany jobban korbevette magat falakkal, mint ahogy az ujdonsult lovagja le tudna azokat donteni. Egy izmosabb lovag lehet atjutna, de a lany is leereszthetne a hidat a vizesarok felett. Idovel minden jobb lesz, az minden sebet gyogyit, de az elet meg rohan. Az ember neha kenytelen ujratervezni. MEg kell huzni a vonalat a mult es a jelen kozott, addig nem lesz elorelepes, amig valaki a multban ragadt.
42F
Ez nem kapcsolat. A lány nem áll készen egy kapcsolatra csak jó neki, hogy van valakije.
Én még soha nem láttam olyan kapcsolatot ahol a pótlékból (legyen az bármelyik nem) Teljes körű pár válna.
A kihasználó fél idővel rájön, hogy nem is kötődik az illetőhöz és elhagyja majd talál olyat akit szeret is.
Szerintem hazudik a lány.
Az csak kifogás, hogy fél éve szakított. Akihez vonzódsz, azzal jó a csók az első randin is. Aki fél év után a kezed se foghatja meg, az nem több, mint egy barát.
A lánynak egyáltalán nem jön be külsőre az udvarló, csak várja a csodát, hogy idővel eléggé megkedveli, és vonzódni fog.
Szerintem hagyják egymást menni, vagy fogadják el, hogy ez sose lesz több barátságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!