Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő nem engedi megcsókol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem engedi megcsókolni magat a férfinak, holott bejön neki, csak fél éve szakitott, fog e ez javulni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 20:37
 1/10 Rockarc ***** válasza:

Fog. Az a kerdes, hogy ki akarod-e varni. Amig egy no sebezhetonek erzi magat, addig ez nem fog valtozni. Szakitas utan ugye nem konnyu. Az se mindegy hany eves kapcsolat volt.

42F

2019. jan. 15. 20:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Féléves távkapcsolat volt. Fel éve történt a szakítás. És mi van ha nem a megfelelő ember próbálkozik nála? És azért nem sikerül?
2019. jan. 15. 20:51
 3/10 Rockarc ***** válasza:

Azert azt lehet erezni, mennyire van a masik megzuhanva. Nehezen elkepzelheto, hogy egy tavkapcsolatot ennyire ki kell heverni, valszeg nem az igazi probalkozik.

42F

2019. jan. 15. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Havonta találkoztak. Lehet annyira szerelmes volt bele, hogy nem bírja elfelejteni. Nem tudom. Erdekes amúgy. Nagyon gyászolja. Mostanival aki próbálkozik nála már fel éve szinten havonta találkoznak. És meg nem sikerült neki meghódítania. Azért mert nem az igazi? Egy csók se történhet meg sot kezfogastol is irtózik.
2019. jan. 15. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így bukó. Te is érzed.
2019. jan. 15. 22:00
 6/10 Rockarc ***** válasza:
46%

Nem te vagy veletlenul az a lany kerdezo? ;)

Mindig ketton all a vasar. A lany jobban korbevette magat falakkal, mint ahogy az ujdonsult lovagja le tudna azokat donteni. Egy izmosabb lovag lehet atjutna, de a lany is leereszthetne a hidat a vizesarok felett. Idovel minden jobb lesz, az minden sebet gyogyit, de az elet meg rohan. Az ember neha kenytelen ujratervezni. MEg kell huzni a vonalat a mult es a jelen kozott, addig nem lesz elorelepes, amig valaki a multban ragadt.

42F

2019. jan. 15. 22:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok az abszolút kívülálló. 😊 már eljutottak egyszer a csokig amúgy, de azt a pasas erőltette. És nem volt jó a lánynak. Ezért léptek vissza, hogy akkor se ölelés se kézfogás nincs. Se semmilyen testi kontakt.
2019. jan. 15. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem kapcsolat. A lány nem áll készen egy kapcsolatra csak jó neki, hogy van valakije.

Én még soha nem láttam olyan kapcsolatot ahol a pótlékból (legyen az bármelyik nem) Teljes körű pár válna.

A kihasználó fél idővel rájön, hogy nem is kötődik az illetőhöz és elhagyja majd talál olyat akit szeret is.

2019. jan. 15. 23:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Nálam olyan volt, hogy pótlékom volt, közben neha alig bírtam vele lenni. És amikor elhagyott, mert kiállhatatlan voltam már, utána jöttem rá mennyire szerelmes vagyok bele.
2019. jan. 15. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hazudik a lány.

Az csak kifogás, hogy fél éve szakított. Akihez vonzódsz, azzal jó a csók az első randin is. Aki fél év után a kezed se foghatja meg, az nem több, mint egy barát.

A lánynak egyáltalán nem jön be külsőre az udvarló, csak várja a csodát, hogy idővel eléggé megkedveli, és vonzódni fog.

Szerintem hagyják egymást menni, vagy fogadják el, hogy ez sose lesz több barátságnál.

2019. jan. 16. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!