Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve vagyok egyutt a baratommal es amikor o facebookozik en szoktam nezni es ettol merges lesz ez normalis dolog?
Miért nem tőle kérdezed meg azt, hogy miért zavarja? Minek vagy együtt valakivel, ha képtelen vagy az őszinte kommunikációra a másikkal, de ide jössz rinyálni, mint egy kisbaba.
Tudom, erre való az oldal.
Normális. Az az ő Facebook-ja, legalább ennyit hagyj meg neki...
Én is mérges lennék, ha a párom együtt nézné velem. Szerencsére nálunk megvan az a diszkréció, hogyha a másik telefonozik, akkor hagyjuk kibontakozni egymást. Nem lessük ott a dolgokat.
Mindent megosztunk egymással, mindenről tudunk, ezt az egyet viszont meghagyjuk a másiknak.
Szerintem te is tedd ezt, semmi közöd hozzá milyen posztokat néz.
Hive vagyok a maganszferanak, de erdekes, ha az en ferjem fbzik vagy netezik es melle ulok vagy barmi ilyesmi, nem kezd el hadonaszni es elkattintani es ideges sem lesz. Sem forditva.
Ennyit errol.
Normális dolog.
Én elzavarnálak mellőlem, ha ezt csinálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!