Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit beszélgettek a párotokkal? Például elmentek együtt boltba, utaztok városba stb végig beszélitek?

Mi nem mindig... Néha én kattogok azon, hogy tán többet kéne beszélnünk pl amikor jövünk haza egy programról autóval. De mindig elengedem a dolgot. Beszélünk, ha van téma, hallgatunk, ha úgy esik jól... Nem gondolom, hogy ezen fog múlni a dolog.
Ha pozitívan nézzük, sok időnk lesz még rengeteget beszélgetni... :)

A ,,kellemes csendet" szeretjük mindketten.Ez az amikor tudjuk, hogy nem kell a másiknak mondani semmit ahhoz, hogy tudja minden oké és rendben.Ez olyan elégedett csend.(más biztos megfogalmazná jobban)
Meg van a ,,vihar előtti csend" mikor tudjuk, hogy ha valamelyikünk megszólal abból vita lesz.Na azt nem szeretjük.
Nem kell mindig beszélni ahhoz, hogy jól érezze magát az ember a másik társaságába.Szerintem amúgy egy kapcsolatban előrelépés, ha néha csend is van.Mértékkel:)

Sokat. Bár én csendesebbek vagyok, de a párom kényszeres beszélő 😀
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!