Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy idősebb férfit elcsábítani? 27 L
27 évesen, egy érettebb férfinél, minek akarsz játszmázni?
Menj oda, és mond meg neki, hogy megdugnád!
40 KAN
39 éves vagyok.
Az exem kb korodbeli volt.
Ennyi idősen már nem szeretem a “véletlen találkoztunk”, a kamu indokú megkeresések (segítsek valamiben, amiről mindketten tudjuk, hogy ő is tudja), vagy az “adtam a jeleket” dolgokat.
Szeretem, ha a tarsasagomért van velem, ha mutatja, hogy jól érzi magát velem, és ha ennek ellenére nem hívom randira, akkor nyugodtan kérdezzen ő rá, hogy nem iszunk e meg egy téát.
Nem vagyok pinabubus, ettől még nem gondolom, hogy rögtön enyém lesz, de ha érdekel a csaj, akkor randira fogom vinni.
Amúgy ha nagy a korkülönbség (10 felett), akkor gyakran azért nem lép a férfi, mert sok csaj csak incselkedik, próbálgatja, hogy meddig mehet el, de amint komolyabbra fordul, jön az, hogy bocs nem, mert túl nagy a korkülönbség, és azt hittem csak haverok vagyunk. Ilyenkor, ha egyértelmű a nyitottság (és nem csak abból, hogy jobbra csavartad a hajad, ami a női magazinok szerint A jel), akkor én is szívesebben lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!