Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret még, ha ilyet csinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még, ha ilyet csinál?

Figyelt kérdés
Egy kínos beszélgetés alatt amikor azt mondta hogy "-Hát Én szeretlek" Akkor félrenézett, balra lefelé. Ilyet előtte még sosem mondott, és nem is csinált. Vannak gondjaink, amit szeretnék megoldani, vagy segíteni neki benne. De annyira elhanyagol mostanában. Lehet hogy csak a saját problémái miatt, de lehet hogy már csak azért van velem hogy ne legyen egyedül. Szeretném megérteni. Szeretnék segíteni is, de én már úgy érzem eleget szenvedtem a bajai miatt. Nekem is van gondom, nem is csekély, de én nem zúdítom rá mert meg tudom oldani.

2019. jan. 6. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Tipikus problémagenerálás. A kulcsa az egésznek a hanyagolás. Ez miben mutatkozik? És mit szeretnél a hanyagolás helyett?
2019. jan. 6. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
már úgy konkrétan?
2019. jan. 6. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Konkrétabban? Megpróbálom.

Ő eléggé szétszórt, olykor pedig precíz. A precízség általában akkor jön elő, ha rávilágíthat egy hibámra, vagy ha esetleg nem jól emlékszem akkor kijavít. Ez persze fordítva nem ugyanúgy van, ha én kérek számon valamit akkor "már nem emlékszem" vagy "nem tudom már" mondatokkal el vagyok intézve. Az elhanyagolás minden téren jelentkezik. lehet hogy túl nagy gondjai vannak, és ettől van hogy rám nem koncentrál, vagy egyszerűen tényleg arról van szó, hogy nem érdekli ha nekem valami rosszul esik. Néha törődik azért velem, simogat, vagy épp nekiáll főzni is nekem, ami jól is esik. Még ha rossz a kaja is megeszem fülig érő szájjal. Kb úgy tudom leírni hogy nekem tudnom kell mit csinálok jó előre, hogy tudja. Neki pedig elég annyit közölni számomra hogy "mittudom én".

2019. jan. 6. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
most nem tudom pontosan hogy van de az ember ha mond valamit es utanna balra es le nez akk hazudik , vagy balra es fel nem tudom.
2019. jan. 6. 19:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem is pontosan a hazugságra gondoltam, hanem inkább arra, hogy memóriából mondja. Tehát ilyen berögzült dolog vagyok, és akkor annyi vagyok... egy megszokás? A hazugság még nem jutott eszembe. De tény hogy nagyon furcsa volt. Szóval nem tudom mit érez.
2019. jan. 6. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül hazudik az, aki elnéz.
2019. jan. 6. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!