Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy 2 emberbe szerelmes valaki?

Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Ha valakibe tényleg szerelmes vagyok, nem szeretek bele másba, annyira elborít az első iránt érzet szerelmem. A vonzalom, fizikai, szexuális érzések mások. Fizikai vonzalmat érezhetünk egyszerre több ember iránt is. De a szerelem ennél mélyebb, testre és lélekre is kiterjed. Ez a véleményem.

N

2019. jan. 3. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Parkapcsolatban vagyok igazabol nem rossz emberrel de megis massal vagyok boldog
2019. jan. 3. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

A kétezredik ilyen kérdés, olvasgass csak vissza. A vàlasz:Nem. Csak az egyiket szereted, vagy egyiket sem.

Sokan azt állìtják hogy inkább egyiket sem, mert akkor eszedbe sem jutna kétkedni. De az emberek szépen betudjàk csapni magukat ha nagyon akarják. Lásd: A szakìtás fájdalma elől új kapcsolatba menekülők.

2019. jan. 3. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"igazabol nem rossz emberrel"

Kerdező, ez rettentően messze van a szerelemtől. Nem vagy szerelmes a párodba. Csak azt tudom mondani, hogy ne csinálj gerinctelenséget. Ha mással akarsz lenni, előtt tisztességgel szakíts.

2019. jan. 3. 17:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Attol felek higy megbannam, de a masik sokkal kedvesebb figyelmesebb odaadobb ez mar regota tart sajnos de nem csaltam meg!
2019. jan. 3. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
5.: akkor döntsd el. Az új mindig izgalmasabb. Ez az idő múltával általaban ellaposodik. Lehet, hogy megbánod, ha szakítasz. De azt is, ha örök éoetre ott lesz benned, hogy miért nem próbáltad meg.
2019. jan. 3. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
3 eve lakunk egyutt igaz 19 eves vagyok meg csak
2019. jan. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!