Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy 2 emberbe szerelmes valaki?
Szerintem nem. Ha valakibe tényleg szerelmes vagyok, nem szeretek bele másba, annyira elborít az első iránt érzet szerelmem. A vonzalom, fizikai, szexuális érzések mások. Fizikai vonzalmat érezhetünk egyszerre több ember iránt is. De a szerelem ennél mélyebb, testre és lélekre is kiterjed. Ez a véleményem.
N
A kétezredik ilyen kérdés, olvasgass csak vissza. A vàlasz:Nem. Csak az egyiket szereted, vagy egyiket sem.
Sokan azt állìtják hogy inkább egyiket sem, mert akkor eszedbe sem jutna kétkedni. De az emberek szépen betudjàk csapni magukat ha nagyon akarják. Lásd: A szakìtás fájdalma elől új kapcsolatba menekülők.
"igazabol nem rossz emberrel"
Kerdező, ez rettentően messze van a szerelemtől. Nem vagy szerelmes a párodba. Csak azt tudom mondani, hogy ne csinálj gerinctelenséget. Ha mással akarsz lenni, előtt tisztességgel szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!