Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen élmény évés közben csókolózni úgy hogy a megrágott kaját átadjátok egymás szájába?
Volt barátnömmel csináltuk ,leginkább édességel, gyümölcsökkel- igazából teljesen belé is szerettem, ugy gondolom hogy emiatt a csókolozási szokás miatt.
õ 18 volt én 30.
Sajna szakitanunk kellet a szülei miatt
30/F
Pedig Ez teljesen természetes dolog.
Példát kéne venni az állatvilágból, mert akiké a pénz,a jelenlegi hatalom ,ők pont azt akarják elérni hogy mesterséges tudattalan érzelmetlen robotokká váljunk.
Nem értem mire fel ez az undor, nem egymás szarát kell megenni hanem ételt.
ugyan az mint Sima csóknál v punci nyalásnál is a másik testnedveit nyeljük be, semmi bajunk tőle, sőt még egészséges is!
Ha egyenlő félként kezelitek a párotokat miért undorodtok tőle?
"Példát kéne venni az állatvilágból"
Igazad van! Ha legközelebb meglátok jó csajt, akkor odarohanok hozzá, elharapom a pasija torkát, a csajt meg meghágom a halott barátjának teteme mellett. Ha bárki felháborodik ezen, akkor csak megvonom a vállam, hogy "hát a farkasok is így csinálják és példát kell vennünk tőlük"
17#
Igazad van. Akkor csak összeharapdálom, eltöröm a lábát és megmondom neki, hogy ha mégegyszer meglátom a városban akkor kinyírom.
Így váltják le a falkában a kiöregedett, gyenge alfahímet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!