Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nő közül kell választanom 45 évesen. Az egyik szép, csinos, jó vele az ágyban, fejben átlagos. Nagyon szeret, szeretne visszajönni, mert rájött hogy nem tud nélkülem élni. Ti melyiket választanátok?
Hozzád hasonló korú nő vagyok. Mondanám,hogy az eszed alapján dönts és ne a szexualitás vezéreljen, de számomra egyértelmű,hogy az első az, akihez jobban vonzódsz, Őt választanád, de az eszeddel tudod,hogy 45 évesen azért összetettebb ettől a döntés alapja.
Nem tudom,hogy Te fejben milyen vagy, jó az az átlagos :).
Ötlet:keress egy harmadikot akiben a kettő pozitív tulajdonsága ötvöződik.
Még nem választottam. Nem tudok választani. Úgy érzem, hogy ha az egyik mellett döntenék, akkor kis idő múlva rájönnék, hogy a másik kellene. Az 1-essel kevés a közös téma úgy látom. Szép nő, vonzó és nagyon szeretne. A 2-essel egyforma szinten állunk értelmileg, mindketten diplomások vagyunk. Vele sok közös téma van. De szegényke nem igazán vonzó.
Lehet, hogy tényleg egy 3. lenne a megoldás? Valaki, akiben mindkettő együtt van? Az a nagy bajom, hogy vergődök, mert mindkettőt tudnám szeretni, csak másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!