Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólna hozzá egy nő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna hozzá egy nő, ha szakítás után a volt párja egy "Hit em up"-hoz hasonló Disst csinálna róla, és még be is futna a dallal?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

2018. dec. 21. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8-nak ment az előző kommentem, 9, köszi a választ!
2018. dec. 21. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi a rák az a diss?
2018. dec. 21. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
És miért nem a normális nőkre mentek a csalfa ribikókák miatt, miért a kinézet fontosabb, A mellnagyság? Ha nem ezek lennének az elsődleges szempontok párválasztásnál, nem bsznbának annyian át benneteket és nem kellene ilyen hulladékokat irkálnotok és úton-útfélen mindennőkrvzni.
2018. dec. 21. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha normális diss-t akarsz hallgatni, akkor Beyonce Lemonade albumát ajánlom, a többi csak nyavajgás.
2018. dec. 21. 23:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Én csak saját részről tudok nyilatkozni: kulturált nő vagyok, én se teregettem ki a kapcsolatunkról a szennyest, meg nem is viselkedtem úgy, hogy indokolt lenne egy ilyen diss track (a max. hibám az volt, hogy lazábban vettem a házimunkát, mint ő)... hát először magamba néznék, hogy hogy nem ismertem az exemet, hogy ilyenre lenne képes. Aztán rohadtul megsértődnék... de túl sok mindent nem tudnék csinálni, mert belekerülnék az örvénybe, ha elkezdenék magyarázkodni.
2018. dec. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!