Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel töltitek a karácsonyt? Családotokkal vagy párotokkal esetleg egyik nap itt másik nap ott?
Figyelt kérdés
Mióta vagytok együtt? 24-én este mindenki a saját családjával ünnepel?2018. dec. 20. 20:03
11/16 anonim válasza:
Idén külön töltjük, talán 26án leszünk kettesben, ha hazajön addig. Náluk betegség miatt talán ez az utolsó családi karácsony, így én mondtam neki, hogy menjen haza - nincs kocsink, nagyon messze élnek, anyagilag nem férne bele, hogy mindketten menjünk anyósékhoz. Plusz anyám is megsértődne, ha ő kimaradna (egyedül él, más nem is látogatja rajtam kívül).
Úgyhogy így én anyámnál leszek 24-én, aztán jövök haza este egyedül a lakásunkba, párom meg talán 26án utazik vissza, és akkor együtt is leszünk kicsit.
Én mindig nagyon ünnepes voltam, szóval ez most számomra szörnyű, de így alakult.
12/16 anonim válasza:
Dolgozok és a sok retardált kreténre vigyázok akik otthon karácsonyoznak a családjukkal és vagy társukkal....
13/16 anonim válasza:
12-es egy ember, aki szereti a munkáját. 🤣
14/16 anonim válasza:
12-es válaszoló, minden tiszteletem és köszönjük a munkádat! :)
15/16 anonim válasza:
Mi 9 éve vagyunk együtt a férjemmel, a kezdetektöl együtt élünk. Az első karácsony óta minden évben úgy telik az ünnep, hogy szenteste kettesben vagyunk itthon, majd 25-én reggel útra kelünk és végiglátogatjuk közösen mindkettőnk rokonait. Egyikünk családja sem lakik közel hozzánk magyarországi viszonylatban, és egymástól is távol vannak, plusz az én szüleim elváltak, két helyre kell mennünk ott. Szerencsére az egymáshoz viszonylag közel lakó rokonok egy helyen gyűlnek össze, így kicsit egyszerűbb. Viszont így is beletelik pár napba a "körút". Anyukámhoz pl. csak 27-én érünk oda, így velük akkor ünnepelünk, de "cserében" ott töltünk még egy napot, kicsit megpihenünk. Kicsit fárasztó, de így mindenkivel tudunk találkozni, akikkel amúgy rendszeresen szoktunk, csak nem közvetlenül egymás után, hanem jobban elosztva időben. Az évek során ez a rutin alakult ki, ami mindenkinek megfelel, bevált. Mindenkinek boldog karácsonyt!
16/16 anonim válasza:
Szóval ha halljátok azt a k**úrva nínó nínót akkor engedjétek el és ne vagánykodjatok a barátnőtök mellett sem , mert lehet , hogy az egyik retardálthoz megy itt a gyakorin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!