Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit adtok karácsonyra a párotoknak?
Fél éve vagyunk együtt.
Arra gondoltam, hogy adok neki egy saját készítésű "kupont". Írnék rá olyat pl h: masszírozás, kedvenc kaja főzése, takarítás, szex, (szex póz stb), közös fürdés....
És mivel új lakásban van ... vennék neki pár hasznos eszközt, pl tároló doboz, ágytakaró, díszpárna .
Szerintetek?
Én vagyok a nő.
Szerintem is jó ajándékokat vlasztottál, valami hasznos is, valami kreativ is.
En tavaly karorát ajéndékoztam, mert mar hónapok óta arról beszélt, hogy szeretne egyet, ami illik az öltönyéhez.
Idén pizsamát kap, mert jelezte, hogy jól jönne, de hoyg meglepi is legyen, egy ajándékutalványt kap egy egynapos hideggel szembeni ellenállóképesség kurzusra - Wim Hof - szintén hónapok óta vágyik rá, mióta egy orvosi kontrollon tanácsolta neki a doki.
Jó, hogy figyeltek sokan a párotokra és szemelyre szabott ajándékkal lepitek meg őket!
A párom 34, én 21.
Szakács (én is) , nincs nagyon hobbija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!