Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj hogy ilyen vagyok? Működhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy ilyen vagyok? Működhet így kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kB 2-3 hónapja vagyunk együtt, és egy helyen vagyunk egész nap. Igazából úgy indult az egész, hogy jól elbeszélgettünk, sokat lógtunk együtt. Aztán mindenki úgy kezdett kezelni minket mint egy pár, amire mindig mondtam hogy dehogy. De a fiú mondta hogy én tényleg tetszem neki. Nagyon helyes, okos, kedves és gondoskodó bár nem az esetem, de gondoltam próbáljuk meg, mert láttam esélyt hogy lesz valami. Egész nap látjuk egymást, csak tanórán nem, plusz messze lakik ezért hétvégén is nálam van. Kezd megőrjíteni hogy ennyit vagyunk együtt, mindig örülök amikor külön vagyunk. Semmi rosszat nem tudnék mondani rá, csak nagyon különbözünk. Ő nagyon csajos, én meg nagyon pasis. Én sose mondom el ha bajom van, ő mindig. Mindent túl izgul, könnyen hisztizik, akkor is ölelget meg magához szorít amikor mások is vannak ott, mindig foglalkozni kell vele, vigasztalni vagy szeretgetni. Olyan mintha a gyerekem lenne. Ha látja hogy már offon vagyok, sorolja hogy ő milyen rossz ember stb és durcizik. Folyamatosan mondogatja milyen szép vagyok meg ez meg az, de kB minden órában. Ő mondta hogy szeret meg mindig ilyen lányt akart, én egyáltalán nem vagyok szerelmes, ugyanúgy érzek mint az elején. Én szeretek egyedül lenni, a nyugalom és a béke a legfontosabb nekem. Soha nem veszekedek, én csak szeretek együtt beszélgetni meg sztorizni. Mindig kérem hogy legyen már a haverjaival meg menjen el kockulni. Tudni kell rólam hogy nagyon bizalmatlan vagyok, előző kapcsolatomban voltam szerelmes, most is jóba vagyunk, de nem működött (korkülönbség) és itt értékelem hogy stimmel a kor meg ugye egy helyen is vagyunk. Csak nem érzek semmit, igazából úgy érzem nekem mindegy hogy itt van e. A folyamatos együttlét meg hisztik (sok hiszti van miért nem vagyok szerelmes) kikészítenek. Csak nyugalmat szeretnék. A srác tényleg nagyon korrekt meg aranyos amúgy. Meg benne van hogy ha szakítanánk minden nap látnánk egymást, és ő mondta hogy nem biztos hogy vissza tudna menni barátba. Ti mit tennétek?

2018. dec. 18. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy szerelmes. Szakìts.

Ha srác meg tisztában van vele, hogy nem vagy belé szerelmes ő meg beléd igen akkor jóhogy bedepresziózott a hónapok alatt.

2018. dec. 18. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak nincs értelme, hisz nem vagy szerelmes. Ő azért lett "csajos" mert érzi ezt, gondolom ő meg nagyon is az. Azt nem ìrtad hogy szerelmesként is ilyen távolságtartó vagy e. A pasik azt szörnyen rosszul kezelik. Kell nekik a tudat
2018. dec. 18. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
#2+ Kell nekik a tudat hogy a lány aki velük van szereti.
2018. dec. 18. 20:12
 4/5 Rockarc ***** válasza:

Ez egyoldalu kapcsolat, kerulendo. Tudtara kell adni, hogy ez platoi marad, mert bar megprobaltad szeretni, de nem megy. A helyzet az, hogy sokkal komolyabb gondolkodasu nonek tunsz a leiras alapjan, mint a srac, nem res, hanem szakadek van koztetek. Azert igyekezz, hogy ne torjon darabokra, legy vele belato.

42F

2018. dec. 18. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akarom megbántani, ő tényleg nagyon jó ember :( amúgy nem mellettem lett csajos, ő alapból is olyan típus. Amúgy előző kapcsolatomban nem voltam ilyen távolságtartó, de azóta elég sok negatív tapasztalatom lett. De amúgy ragaszkodó tudok lenni, csak úgy gondolom hogy fontosabb hogy értékes legyen valami, mint hogy gyors. (pl. Ha heti egyszer mondod valakire milyen szép, lehet többet jelent mint ha 10 percenként) Meg sokszor érzem gyerekesnek picit (pl beszélgetek és elráncigál onnan, tanulás közben is mondogatja hogy foglalkozzak vele, stb) tényleg nagyon igyekszem jól viselkedni meg örülnék ha sikerülne, csak érzéseket nem tudok magamra erőltetni :(
2018. dec. 19. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!