Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért velem történik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért velem történik?

Figyelt kérdés
Nem bírók tovább lépni sajnos pedig több mint egy éve elhagyótt a volt barátnőm másért.Megalázza érzem magam és mégis ugyanúgy szeretem mint amikor össze jöttünk.Tudom hülye vagyok de nem tudom kiverni a fejemből tökéletes volt számomra hiányzik a mai napig.Egyszerűen nem tudok tovább lépni rajta.Már nem tudom mit tegyek.Légyszi ne támadjatok hasznos tanácsra lenne szűkségem.
2018. dec. 16. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye, csak te még megmaradtál szeretetteljes ember a mai világban...

minél kevesebb találkozó, új hobbik amik lekötnek. Tudom közhely, de majd jön valaki aki megbecsül. Csak ne engedd át magad a depresszió érzésének (tapasztalatból mondom, sajnos én is ebben vagyok.) mert aztán nem fogsz nyitni/ közel engedni magadhoz senkit, aki valójában tudna szeretni. Fel a fejjel!!!

2018. dec. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!