Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha a férfi 7 évvel fiatalabb?
Ő 25, én nemsokára 32. Nem tudom miért, de mindig a fiatalabb pasik vonzanak, 28-30 körüliek. Erre most jött ez a fiatal férfi, azt hittem, hogy kicsit idősebb, többnek néz ki 25-nél, én meg fiatalabbnak, mint 32 :)
Az emberek (barátok, munkatársak, családtagok) mit gondolnak, ha ilyen párt látnak?
Ne a számokat nézd, hanem azt, hogy elég érett, elég férfias-e, vagy inkább gyerekes.
Az a lényeg, hogy ha mellette vagy, érdekel-e a kora, vagy nem.
Ha vele vagy, és nem érzed, hogy ő annyi, amennyi, akkor nem ciki, és hajrá.
De ha azt érzed folyton, hogy jaj de fiatal ez a fiú, akkor hagyd a fenébe.
Mondom ezt úgy, hogy 15 évvel fiatalabb a barátom, és egy percig nem éreztem rajta, hogy fiatalabb, mert úgy viselkedik mellettem, mint egy férfi. Szóval, tudtam, hogy fiatalabb, de soha nem éreztem ezt a korkülönbséget, és úgy vagyok vele, hogy tart ameddig tart :-) (3 éve)
Nem ciki!
De inkább hagyd el őt! Komolyan!
Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol azon gondolkodol, hogy mit szólnak mások a párodhoz, és ezt még meg is kérdezed a GYIK-en. Én nem akarnék ilyen nőt magam mellé!
Ja, és azt is számold, hogy a pasik többsége nem feltétlen akar gyereket 25 évesen, majd olyan 5 év múlva. Te kibírod puja nélkül 37 éves korodig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!