Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek volt már dolga fuckboyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már dolga fuckboyokkal?

Figyelt kérdés
Ha volt, leírhatnátok a történeteteket, érdekelne:)
2018. dec. 13. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Le szeretnéd magad kúrattatni egy fákkbojjal?
2018. dec. 13. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Fuckboy: olyan hímnemű, aki személyiségre és intellektusra általában egy nagy nulla, de a lányok inkább mégis vele dugatják meg magukat, minthogy összejöjjenek egy normális, ámde kinézetre csak átlagos sráccal. Aztán persze később megy a sírás, hogy az adott hímneműnek csak szexre kellettek, de ugyanezt akár százszor is eljátsszák. Innen a név, fuckboy.
2018. dec. 13. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
köszi a fordítást, a nép nevében..
2018. dec. 13. 00:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, épp egy ilyet hárítottam el, csak kíváncsi lennék mások sztorijára, ennyi:)
2018. dec. 13. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Nagyjából minden nőnek van/volt dolga ilyen emberrel, mivel így próbálnak jópasit fogni, persze tök értelmetlenül.
2018. dec. 13. 01:52
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

A 2-es tévedésben van.

A "fuckboy" személyisége éppenséggel lehengerlő, éppen ezért kúratják meg magukat vele a csajok.

Sokkal érdekesebbek, mint a "szerelmetes jófiúk".

2018. dec. 13. 02:10
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Semmi extra. Ket-harom alkalom utan melloztuk egymast oszt csokolom. Legelejetol tudtam, hogy egy goreny, de gondoltam kap tolem egy eselyt, hogy bebizonyitsa az ellenkezojet. Biztos elvarta volna, hogy fussak utana, de nekem hosszu tavra nem kell ilyen ember.

Azota mar ferjnel vagyok, o meg torolt a facebookrol, mikor latta, hogy boldog vagyok massal.

2018. dec. 13. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Ezekszerint én fuckboy vagyok.

Jöhetnek a kérdések. Hogy miért csinálom? Mert nincs időm párkapcsolatra, viszont amíg valakivel vagyok, mindent megadok neki.

2018. dec. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!