Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek valaki, aki már most készül a legszebb, legtisztább és legromantikusabb ünnepre - a Valentin Napra?
A Valentin Nap egy szívmelengető adomány az emberiségnek. Olyan sötét világot élünk, látszólag minden borús, de van egy nap, ami kizárólag a SZERELMESEKÉ. Emberek, ez csoda! Van egyetlen nap az évben, amig senki nem vehet el a szerelmes pároktól. Ekkor mindenki önnfeledt boldog, úszik a boldogságban, és a szerelme kedvébe akar járni.
Van már most köztetek valaki, aki keszül rá?
Soha nem ünnepeltem a valentin napot. Ha úgy érzem akkor épp szerda délután, vagy épp hétfő este veszek virágot, vagy apró ajándékot a szerelmemnek. És nem csak egy nap szeretem egy évben.
Az említett nap a legnagyobb ünnep a virágárusoknak, meg a sok hülye értelmetlen gagyi kacatot árusító üzletvezetőknek.
Egyébként nem maga a Valentin nap a probléma, hanem az, hogy csupán egy napra korlátozódik. Ha az év összes napja Valentin nap lenne, akkor nem lenne vele semmi gond.
Igaz, akkor nem is lehetne nevén nevezni a dolgot, és üzletet se tudnának kreálni belőle. A Valentin napi figyelmesség és törődés lenne az emberek alapállapota, amelyet minden nap megélnének. Az ócskaságok vásárlása helyett minden nap valódi törődés és szeretet áradna az emberek szívéből. A valódi szeretet megengedő, elfogadó, és ami a legfontosabb, hogy nem az elvárás táplálja.
Persze, szivecskéket sz**ik mindenki, csillámpónin lovagol el mindenki a munkahelyére, miközben szerelmes dalokat énekel. Minden happy, ahogy írod. Úszunk a boldogságban, majd' belefulladunk és a karjaink sem bírják már, de azért úszunk és úszunk. 🐟🐬
Mindenki lázban ég, készül. Azt vettem észre, hogy a fenyőfák már el sem kelnek, csakis a Valentin napi bögrék, kulcstartók.
Ahh...ne is mondd. 😘😘😍😍💏🎁
Kor, nem.🎁🎁💝💝💝
💍🌹🌹💍🌹🌹💍
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💍🌹🌹🌹🌹🌹💍
💍💍🌹🌹🌹💍💍
💍💍💍🌹💍💍💍
Ezt a senki nem veheti el szöveget megmutatom a főnökömnek, és átküldöm a férjem főnökének is. Hátha...
Ha bejön, az önmagában boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!