Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért a párkapcsolat inkább szól az elfogadásáról mint a másik megváltoztatásáról.
Ha szeretem teljesen jó ez az alak.
2018. dec. 11. 13:56
2/25 anonim válasza:
Sosem jött be a Kardashian-féle csípőszélesség, nekem ez túl sok, de rengetegen szeretik az ősanya alkatot...
2018. dec. 11. 14:01
3/25 anonim válasza:
Szerintem a pasik 90%-nak bejön az ilyen nő. Kérdés mire gondol ha ilyen alakot lát egy képen. Lehet engem kövezni, de én elsőre inkább gondolok erotikusra és nem változtatnék rajta semmit. Viszont valamiért én jobban szeretem a kevésbé marketing alakokat és azokat a nőket, akik "aranyosak" (értsd jól) és akit úgy igazán megölelnél, aki belülről mozdít meg pl a szemével, arcával stb.
Természetesen ez nem álszent duma és nem azt mondom, hogy ez az alak és nő nem jó, de nálam nem a 1st az ilyen jellegű kinézet. Illetve azt sem állítom, hogy akinek (általam marketintnek tituált) alakja van, az nem képviselhet értéket belsőleg vagy épp nem érinthet meg belülről, a kisugárzásával.
33/F
2018. dec. 11. 14:01
4/25 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért érdekelt mert tök sokan lekövérezik Palvin Barbit.. Meg nekem is ilyen alkatom van.
2018. dec. 11. 14:10
5/25 anonim válasza:
Nekem igen ,orulnek egy ilyen baratnonek ! 23f :)
2018. dec. 11. 14:16
6/25 anonim válasza:
Nagyon csinos nő, de számomra kissé aránytalan a csípő és a váll szélessége. A képeken úgy tűnik, hogy a csípő szélesebb mint a válla, ami szerintem nem előnyös. Vállra és hátra kéne picit erősíteni és akkor lenne számomra tökéletes alakja.
2018. dec. 11. 14:45
7/25 anonim válasza:
Ha valakinek van egy 40-42 csipő mérete(100-105cm) ahhoz egy kb 100cm mellkas passzol és egy 46 vállszélesség, úgy arányos öltözködés szempontjából is.
2018. dec. 11. 14:49
8/25 anonim válasza:
Ezen a képen, amit linkeltél, jól néz ki, de a többi képen látszik, hogy Palvinnak nincs jó alakja, elhízott, nem sportol. Nem kövér persze, de ez olyan "chubby" testalkat, nem tudom magyarul van-e erre szó. Talán erre mondaná az ember, hogy teljesen átlagos alkat, de semmiféleképpen sem egy jó test. És valóban furák az arányai is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!