Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyibe kerül egy szál rózsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy szál rózsa Budapesten?

Figyelt kérdés
Ma a Keletiben egy néni 3000 forintért akarta rám sózni a szál rózsát. Tényleg ennyire eldurvultak a rózsa árak, mióta legutóbb vettem?
2018. dec. 10. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Jézusom,dehogy is! Sose vegyél az aluljárókban semmit, meg se állj lehetőleg.
2018. dec. 10. 18:30
 2/5 Zzzz90 ***** válasza:

2005 volt. Tél. Kis banánként első randevúmra mentem. A terv forrócsokizás a helyi kis vendéglőben.

2000 Ft biztos elég lesz rá gondoltam én. Persze elvittem a megtakarított pénzemet, ami nem sokkal volt több, mint amit szántam/szánhattam az estére.

Jól telt többé kevésbé a randi. Beszélgettünk sokat. Egyszer csak bejött az utcáról egy nénike sok sok rózsával a kosarában. Látta ám, hogy mi a szitu. Odacsoszogott és mézes-mázosan kérdezte: 'ifjú legény, nem szeretne rózsát adni ennek a gyönyörű leányzónak?'

Sejtettem, hogy ebből baj lesz, de nem volt mit tenni. A lány arcára rögtön kiült a mosoly és vágy, hogy ő most itt rózsát kap sok sok ember szeme láttára. Mondtam, hát a nénikének, hogy 'kérnénk egy szépet'. Ő kiemelt egy tényleg szép szálat a kosarából és odanyújtotta a lánynak. Utána kedvesen odahajolt hozzám és a fülembe súgta: "2500 FT LESZ"

Én nyeltem egy nagyot. Nem volt mit tenni, hisz még tudatlan kis banán voltam. Benyúltam hát a tárcámba és átnyújtottam neki a pénzt. Erősen üresedésnek indítva a tárcámat.

Szerencsére a vendéglős számlára maradt még elég pénz, de én az este már nem ittam semmi mást.

----

A boltban 300-500 ft egy szál rózsa...700 ft-ra felmegy, ha virágozós időszakban veszed (nőnap - Valentin nap - ballagás).

2018. dec. 10. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Én lealkudtam 2000-re majd otthagytam :) felét is sokalltam volna egy szál virágért.
2018. dec. 10. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol van 500 alatt? Én 1000 alatt még sehol sem tudtam venni.
2018. dec. 11. 13:59
 5/5 Zzzz90 ***** válasza:
A tescoban is találni gyakran. Kis piacokon pl.
2018. dec. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!