Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled az, hogy a szerelmed messze lakott tőled, ezért mással jöttél inkább össze, aki közel volt hozzád?
Előfordult.
Volt egy csaj, aki azt ígérte, hogy Pécsre költözik, amint tud, mert egyébként ő Pécsi, csak most Pesten dolgozik.
Vártam rá pár hónapot, majd szakítottam vele, mert nem hittem benne, hogy ez valaha is bekövetkezik.
Becsajoztam egy helyi nővel.
Rá 1 hónapra a Pesten élő volt nőm leköltözött Pécsre, ès be is pasizott :(
olyan bele sem tudtam szeretni, aki nem a városomban lakott.
tudtam, hogy nincs jövője, mert utálok ingázni.
Volt, de ott nem a távolság volt a legnagyobb gond, hanem egyikünk sem engedett.
Nekem itt van a családom, munkám, ide járnak a gyerekeim iskolába.
Neki szintén, csak ott.
Három évig vártam rá.Hiba volt.
Igen, volt ilyen.
1200 km távolság nem épp az az eset, amikor hetente tudtok találkozni.
Neki ott az élete, nekem itt. Költözni, munkát keresni mindkettőnknek nehéz lett volna.
A kezdetei rózsaszín köd gyorsan felszállt, és egyszerűen kihűltek az érzelmeim. Nem azért lett vége, mert volt más. De az tény, hogy a következő párom a közelben kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!