Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsek el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el valakit, akit minden nap látok?

Figyelt kérdés
Tetszünk egymásnak, de bizonyos okok miatt nem lehet semmi, viszont én már túlságosan beleéltem magam, és ez nagyon rossz érzés.

2018. dec. 8. 16:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és egy idősebb férfiről van szó.
2018. dec. 8. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
keress mást.
2018. dec. 8. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy látod vagy sem. Az első szerelmem elől menekültek. Hiába nem láttam, ugyan úgy hiányzott. Tudatosan kellene lezárni ezt az egészet és olyasmire koncentrálni amitől jó kedved lesz esetleg többet lenni a barátaiddal stb.
2018. dec. 8. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejteni senkit se tudsz.

Két választási lehetőséged van: vagy teljesen elfogadod, hogy nem lesz köztetek soha semmi, vagy lépsz, és a körülmények ellenére kezdeményezel.

Annak nincs értelme, hogy nem fogadod el, és nem is lépsz. Így csak felőrlöd magad.

2018. dec. 8. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszèljètek meg a helyzetet, ès ketten döntsètek el a hogyan továbbot. Lehet, hogy nem is remènytelen a helyzet.
2018. dec. 8. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű, hogy beszélgessek vele erről, vagy ilyenek.. Tudom hogy gázos, de egy tanár, és nem vagyunk annyira "beszélgetőviszonyban".
2018. dec. 8. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne *semmi*? Hülyeség.
2018. dec. 11. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!