Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Örül egy férfi ilyen üzenetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örül egy férfi ilyen üzenetnek a barátnőjétől?

Figyelt kérdés
4 hónapja együtt vagyunk,21 évesek vagyunk mindketten most szomorú szegény és arra gondoltam,hogy reggel ezt a szöveget küldöm majd el neki: Szeretlek,ne kérdezd,hogy miért és meddig mert mindig ugyanazt a választ fogod kapni csak úgy és örökké kell az,hogy lássalak és eltölthessek veled néhány órát.Nem hiába vagy a szenvedélyem az vagy akit eddig soha nem találtam meg senkiben a teljes megnyugvás és értelem az életem értelme.A részemmé váltál nélküled nem vagyok egész azt érzem.Hogyan hat egy pasira ilyen üzenet? ezután természetesnek vesz majd,hogy vele vagyok?
2018. dec. 4. 19:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
ha ennyi idős lennék és szerelmes akkor jól esne
2018. dec. 4. 19:25
 2/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
40%

Huh, ebből a kisregényből arra gondolnék, hogy melyik Coelho-t idézte, amit még nem láttam a FB falamon a huszadik magányos, agybeteg nőtől. :D

Örülnék? Nem, nem örülnék, marhára nem örülnék. Nekem ne írásban fejezze ki a nagy "szerelmét", hanem álljon elém, aztán négyszemközt lerendezzük.

Szánalmasnak tartom az ilyen internetes üzengetéseket, bókolgatásokat, hízelgéseket.

2018. dec. 4. 19:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Szoktunk élőben beszélni persze.
2018. dec. 4. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Én nagyon boldog lennék.
2018. dec. 4. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy rovid, sajat szavas vallomas sokkal igazibb lenne, mint ez a giccses copy-paste.
2018. dec. 4. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

mi az, hogy: "szeretlek ne kérdezd... meddig"? tök bíztató, nem?

meg ugye ha most szomorú akkor most vígasztald meg, én minden bánatomat ki tudom aludni, reggel már lehet, hogy nem szeretne emlékezni..

2018. dec. 4. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk ez nőként is túl klisés és csöpögős. Te ismered a párod, hogy mennyire romantikus alkat. Én ezt nagyon soknak tartanám. Egy egyszerű "Szeretlek és itt vagyok, ha szükséged lenne rám" nekem sokkal többet jelentene egy ilyen facebook bölcsességnél.
2018. dec. 4. 20:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szomorú lennék. Mire végigolvastam, bassszus... Teljesen el lennék szontyolodva: Ez a nyáltenger a párom?

Pedig, én nő vagyok. Ha, pasi lennék, sztem egyből keresném a konyha kredencben a kötelet, és még a ha csak a kilincset találom, akkor is fellógatnám magam. :))

2018. dec. 4. 20:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Túl nyálas , nő létemre nem tudnék mit kezedeni egy ilyen üzenettel

N24

2018. dec. 4. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

... by oravecz coelho.

nyálas és közhelyes.

2018. dec. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!