Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mennyi idő után éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után éreztétek hogy "szerettek, és mikor mondtátok ki!?

Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

3 hónap kellett

kb azután mondtam ki hogy azt éreztem hogy tényleg szeretem

addig én nem dobálóztam a szavakksl hogy így úgy szeretlek dragám stb..

Viszont amikor rá jöttem hogy félek elveszíteni és igenis szeretem akkor ki mondtam őszintén szívből hogy "Szeretlek"

24N

2018. dec. 4. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Változó! Egyik rossz tulajdonságom volt régebben, hogy nem tudtam a szeretet között különbséget tenni ezért nagyon könnyel kedveltem meg másokat, lettem szerelmes. Ez olykor 1 hónap alatt megtörtént. De szerencsére már nem így van.
2018. dec. 4. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

1 hét után sejtettem, 2 hét után biztos voltam benne, és 1 hónap után mondtam ki.

N

2018. dec. 4. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Nekem általában úgy alakultak a kapcsolataim, hogy előtte már ismertük egymást, nem csak random összekerültünk, így mikor összejöttünk is több volt már köztünk szimpla érdeklődésnél, vonzalomnál. Mindegyiknél hamar eljutottunk oda, hogy szerelmet vallottunk.
2018. dec. 4. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem ereztem, hogy szerettem es amikor kimondtam is hazudtam. A legtobben csak ugy mondjak, fogalmuk sincs milyen tartalma van.
2018. dec. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!