Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Haragudnátok ti is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnátok ti is?

Figyelt kérdés

A párom nem régiben új helyre került dolgozni. Rengeteget gürizett azért bekerüljön, és büszke vagyok rá azért mert 1 évet hajtott azért hogy sikerüljön neki.

Tudom hogy ambiciózus, van benne kitartás, és erősnek érzem annak ellenére hogy ő nem tartja magát annak. Tudom nehezek a napjai,azért hogy jusson valahova.

Engem viszont megesz a féltékenység. Zavar hogy nincs női kollégái-annak örülök egyikkel se tartja a kapcsolatot interneten- de mégis megüt a gúta egy miatt.

Folyamatosan piszkálja a párom, bohókásan, látom hogy néz rá a pasi, hiába nem akarja észrevenni a barátnőm. Lesi mint aki nőt se látott soha.

Nem szoktak beszélgetni de olyan dumái vannak a barátnőm miért nem nézte le még a faliújságról a számát..

Voltak ma ketten egy szerződést megkötni egy céggel, beugrottak oda fele innivalót venni, és volt bent egy parfümöket reklámozó figura, és mesélte a barátnőm hogy őket is leszólította azzal hogy ők a 100.pár a napon és ennyi kedvezményt kapnak ha megveszik

Miért nézik őket egy párnak, miért ment vele, nem bírom elviselni a figurát, nem tudom , összevesztem a párommal talán nem jogosan de nem tudom mit tegyek

Kibirhatatlan ez a figura.

24/F( párom 21L)

Srác 28

2018. dec. 1. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Egy szót se érteni abból, amit összehordtál.
2018. dec. 1. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Ideges vagyok. Mi a francot csináljak a fószerrel.. Még a parfümöt is megvette volna a páromnak.. Minden hülye viccet ellő. Ha társaságba poénkodik a marha mindig a páromra pislog pillant de úgy.... Azt lesi nevet e.. Neki produkálja magát
2018. dec. 1. 22:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Előad
2018. dec. 1. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Összeveszett a csajával, mert a csajra nyomul egy 28 éves kollégája, akit a csaj egyébként leszar, de a kérdezőt attól még zavarja.

Had kérdezzek vissza. Te erről hogy értesülsz kérdező? A barátnőd újságolja neked ezeket?

32/f

2018. dec. 1. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Akit vinni lehet vinni fogják. Ez az élet rendje, kár ellene küzdeni. Ha olyan beállítottságú, tehetsz akármit, nem fog segíteni, ha pedig olyan beállítottságú, kár volt vele összeveszned.
2018. dec. 1. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudtam róla mennek szerződést aláírni, fél óra volt az egész nem az, meg tudtam hogy a tescoban ott van a marketinges majom és ahogy beszéltük jött szóba őket is leszólitotta azzal hogy ők a 100.pár a napon. Milyen párok, ez idegesít miért nézi párnak...

Amugy meg nem mesél csak látom, mikor megyek a páromért vagy céges rendezvény van. Majomkodik a majom.. Minden hülye viccet előad ő a fény központja mindenki viccesnek tartja közbe azt lesi a barátnőm nevet e..

Látom.. Látom ahogy ránéz, a barátnőm meg azt mondja nem tudja és nem is érdekli de figyelnie kellene rám

2018. dec. 1. 22:39
 7/8 Fish1 ***** válasza:

Szerintem te estél túlzásba a féltékenységgel. A barátnődet nem érdekli a hapsi, mégis mit tegyen még? Egy kollégának elég cink lenne azt mondani, hogy ne szólj hozzám többet, mert a barátom megtiltotta. Ez egy feszült légkört eredményezne, teljesen értelmetlenül.

Az,hogy a hostess párnak nézte őket, csak egy dolog. Nagyjából egykorú pasi és csaj megy felé, valószínűleg ez az első dolog, amit feltételez, nincs ebben semmi. Szerintem a hostesst pont nem érdekli, hogy pár vagy nem pár, neki az a dolga, hogy eladjon.

Adott a barátnőd okot arra, hogy ne bízz benne, átvágott korábban?

2018. dec. 2. 03:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyi! Velem is voltak hasonló szituk, én is nő vagyok.

Fogd vissza picit magad, ezt jó inulatból mondom.

A barátnődet nem érdekli, mint férfi, akkor nincs gond. Elhiszem, hogy idegesít ez, bárkit idegesítene, az én párom is ilyen mentalitás, mint te..

De a lényeg az, hogy a barátnőd nem tekint rá másképp. Inkább mutass magabiztosságot és nyugodtan mutasd ezt a pasi felé is, ha együtt vagytok. Jelezd, hogy veled van a barátnőd, nyugodtan bókolj neki, adj puszit meg apróságok.

Nyomulhat akárki ( rám is nyomultak a munkahelyen), ha nem vevő rá a csaj, akkor nem vevő rá. Ezt meg kell tanulni jól kezelni. De annyi biztos, hogy ha a pasi miatt összevesztek, meg állandóan ezen fogtok vitatkozni, akkor gáz lesz... Próbáld meg amit írtam fentebb, hidd el, az a jó megoldás.

2018. dec. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!