Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem ellen milyen konkrét tanácsotok van?
Sajnos viszonzatlanok az érzéseim, a nő többször lemondta a megbeszélt randit, most már teljesen elkerül.
Azokon a közhelyeken kívül, hogy "engedd el", "sok hal van még a tengerben", "randizz mással", mi az, ami nektek bevált a felejtéshez? Igyekszem a figyelmem elterelni, dolgozom, sportolok, olvasok, találkozom barátokkal, alszom, néha meglepem magam valamivel, ez van most. De így is sokszor álmodom róla...Idővel tényleg könnyebb lesz?
Könnyebb lesz, csak ne vedd véresen komolyan. Senki nem érdemli meg, hogy kinozd magad miatta.
Szakíts meg minden kapcsolatot, törölj vagy archiválj minden emléket, ne nézegesd a facebookját, ne is foglalkozz vele. Tégy úgy, mintha nem is létezne, hiszen a számodra nem is létezik. Pár hónap után már csak röhögni fogsz magadon, hogy ilyen hülyeségre pazaroltad az energiáidat.
Nincs olyan tevékenység, ami teljesen leköti a figyelmedet, annyira, hogy amíg csinálod, addig teljesen belemerülsz, megszűnik számodra a külvilág?
Mondjuk én nő vagyok, de számomra a varrás, hímzés meg a rajzolás ilyen. Meg pl. olyasmi, amikor megtervezek valamit, és nemcsak elkészítem, de a munkafolyamatot lépésről lépésre meg kell, hogy tervezzem. Pl. csináltam egy tokot az e-könyv olvasónak. Nemcsak a merevítő betéteket kellett kitaláljam, hogy miből legyen (több rétegű, ragasztott, részben papír, részben műanyag), hanem azt is, hogy ha belecsúsztatom a készüléket, hogyan tudom lezárni úgy, hogy benne is maradjon, de a képernyője, meg a gombjai szabadon legyenek, de ha akarom, akkor le tudjam fedni, stb. Csak hogy demonstráljam, mit jelent egy ilyen figyelemelterelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!