Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem (mértéke) szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem (mértéke) szerintetek mennyire személyiség függő?

Figyelt kérdés
Én vagy nem voltam még igazán szerelmes életemben, vagy egyszerűen csak ilyen vagyok, de eddig 2 komoly kapcsolatom volt, az egyik 2 éves, a másik 1. Mindkettőnek az lett a vége, hogy úgy éreztem, nem szeretem a bizonyos személyt. Pedig az egyikkel előtte 3 évig barátok voltunk és szerettem mindvégig, de aztán elmúlt. Vagy nem is volt elég erős. Nem tudom, úgy érzem, hogy egyedül is teljesen jól ellennek, és hogy nincs szükségem senkire, és olyankor is boldog vagyok, ha éppen nincs senkim. Illetve szerettem őket, de nem eléggé. Pedig jó emberek. De nem akarom elhinni, hogy ez van velem. Vajon szerethetek ennél jobban még? Vagy személyiségembol adodoan ennyi érzelem jutott és kész?
2018. nov. 30. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Minek alapján tudod, hogy igazán szerelmes vagy, ha elmondásod szerint nem voltál igazán? Mi értelme van a kevésbének összehasonlítási alap híján? Ha kondizol is azt mondják egészségtelen magadon kívül máshoz hasonlítani magad, pedig ott ott van az orrod előtt, hogy ki mennyivel nyom fekve. A lelki dolgok mások. Hiába mondod el, hiába árnyalod, az érzelmeid valódi súlyát csakis te érzed igazán, senki más.

32/f

2018. nov. 30. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Fiatal lehetsz.Lehet,hogy még nem voltál olyan személyel aki igazi mély érzéseket tud benned ébreszteni.
2018. nov. 30. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztosan személyiségfüggő. Én 6 éves korom óta szinte folyamatosan szerelmes vagyok. 3 évesen voltam először szerelmes, amikor rám dőlt egy ajtó és egy felnőtt férfi megmentett, akkor rövid időre beleszerettem. A lányom is 3 évesen lett szerelmes először és még most is tart, pedig már 4,5 éves. Ráadásul ugyanúgy, mint én, mindig reménytelenül, viszonzatlanul és kitartóan.:( 40 vagyok és nem voltam sok férfibe szerelmes, mert átlag 10 évbe telik, mire kiheverek valakit. Ez se jó. De ha valaki nem tud szerelmes lenni, az kötődési problémát is jelezhet, valami nem stimmelt a szülőkkel kisgyermekkorban. Egy érzelmileg intelligens ember képes szerelmet érezni, de nem táplál plátói érzelmeket magában évekig, sőt, nem is adja át magát az elsöprő érzelmeknek feleslegesen. Aztán vannak a kiégettek, akik akkor se akarják újra átélni, ha jobban járnának. Nem könnyű meghatározni, mi az egészséges. Az én férjem pl. sose volt igazán szerelmes, soha nem is csalt meg, mert nem az érzelmei viszik, de valami nagyon nem stimmel vele.
2018. dec. 1. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!