Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyit számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit számít, hogy azonos értelmi szinten legyen a két fél?

Figyelt kérdés

Tehát kb. ugyanolyan szellemi képességekkel rendelkezzenek. "Fölfelé" észrevehetőbbek a különbségek?

Engem az okos férfiak vonzanak, de mostanában kezdem úgy érezni, hogy én nem vagyok elég értelmes hozzájuk.

2018. nov. 29. 23:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem az a jó, ha nagyon minimálisan a férfi okosabb.
2018. nov. 29. 23:26
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Alap feltetel.
2018. nov. 29. 23:27
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Alap.
2018. nov. 29. 23:29
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Sokat. Sok kapcsolat siklik ki ott, hogy a felek nem értik meg egymást. A hétköznapi tevékenységek, főleg ha együtt is élnek, egyszerűen akadályozva vannak, ha nem tiszta a kommunikáció.
2018. nov. 29. 23:35
 5/18 anonim ***** válasza:
49%

Ez sajnos nagyon fontos. Én képtelen lennék olyannal együtt lenni aki például valami ostobaságokban hisz és könnyen megvezethető álhírekkel és ostoba összeesküvés elméletekkel. Mármint hosszú távon kiütköznének az ilyen nézetbeli dolgok és vita/veszekedés lenne.

Sajnos én bunkó szemét vagyok és azt se nagyon tudnám elfogadni, ha valaki mélyen vallásos lenne, mert ebből tuti sok veszekedés kerekedne.

6/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem fontos, hogy közel azonos legyen, mert nehéz kommunikálni olyannal, akivel ez nagyon eltér, egy párkapcsolatban meg nagyon nem mindegy, milyen a kommunikáció. És az értelmi szint alatt nem az iskolát értem, de beszélgetésnél mindig kiderül, mennyire vagytok szinkronban.
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
Aki szeret irányítani, olyan típusú, az általában saját magánál kevésbé okosabb partnert választ.
2018. nov. 29. 23:36
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon fontos, kb a kapcsolat egyik alappillére. A humorral tudnám egy lapon említeni. Nincs jobb, mint egy fantasztikus szeretkezés után valami tök elvont témáról filozofálgatni :)
2018. nov. 29. 23:40
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Számít. A szomorú az, hogy nekem még érettségim sincs, ezért amikor elvárás volt, hogy csak diplomás társat keresnek....bánatos lettem.

Mindig is az értelmes, nyitott emberek társasága vonzott, de hát.....így jártam.

2018. nov. 30. 07:28
 10/18 anonim ***** válasza:

# 1

Azért legyen okosabb minimálisan a férfi ,hogy tudjon uralkodni a nőn esetleg elnyomni? Férfi egoja az egekben legyen?!!

2018. nov. 30. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!