Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normàlis szerintetek?
Ismerőséknél kialakult úgymond egy szerelmi háromszög.A nő hónapok óta nem tud dönteni két férfi közül.(Ő azzal magyarázza,hogy mindkettőt szereti,de a valós indok nyilvánvaló csak ha most leìrnám a női fórumozók szétszednének)
Szóval a csaj hónapok óta gyilkolja mindhármuk lelki világát.A múlthéten pedig volt egy ilyen kijelentése hogy ő ezt nem bìrja már és reméli hogy X (hìvjuk ìgy az egyik férfit) hamarosan megöli magát mert akkor neki könnyebb lenne a választás.A durva hogy eléggé ismerjük ahozz hogy tudjuk ő ezt komolyan ìgy gondolja.A reménye annyiban megalapozott hogy X az utóbbi időben egy kicsit depressziós (Nagyrészt a nő miatt)De annyira azért nem,hogy ilyesmit tegyen.
Sok ilyen beteg lelkű sötêt nő szaladgál kicsi világunkban?
Az a poèn,hogy aki meg tiszta játèkot akar játszani,de hülyítik,arra is rásütik a ,,beteg,idióta,sötèt"bèlyeget.Így aztán egyetlen megoldás bele sem menni az ilyen háromszögekbe.Csak az jár jól,aki a csúcsán áll.
A szereplőknek mihamarabb ki kène szállniuk,mèg a muszájdzseki előtt...
Van egy ilyen 😂
Ebben a történetben én voltam X (tudom szìvás) a csaj kb azért utált meg mert én "csóró senki létemre" elértem hogy belémszeressen.Ezért el kellett engednie a tagot aki kitartotta volna.Most megint szédìt valami szerencsétlent,mert sosem tanul.A durva hogy ő is imádja az áldozatot játszani,miközben vìgan molesztálja mások êrzelmeit.Bár nála elég komoly pszichés problémák állnak fenn,ez talán enyhìtő körülmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!