Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eddig miért nem mondta most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig miért nem mondta most meg elég gyakran?

Figyelt kérdés

Nem furcsa ha valaki egyáltalán nem mondja ki hogy szeretlek majd egy év után meg elég sűrűn?

Eddig hogy hogy nem? Most meg miért ilyen sokszor?

2018. nov. 29. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Hűha... Most írhatnám, hogy talán a zavarosban halászik, de nem akarom az ördögöt a falra festeni. De szerintem leplezni akar valamilyen "bűnt", amit elkövetett.
2018. nov. 29. 09:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan? :/
2018. nov. 29. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Eddig nem szeretett, most meg már igen.
2018. nov. 29. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 Én gyanakvó lennék ilyen helyzetben, valamit titkolhat. Neked ez eszedbe sem jutott? Mit gondolsz, mi okozhatta nála ezt a hirtelen pálfordulást, ha nem valamilyen "bűn" leplezési szándéka? Ez most szöget ütött a fejedbe, mi? :D
2018. nov. 29. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem mondtam barátnőmnek az első egy-két évben, nem vagyok az a típus. Aztán néha-néha elkezdtünk írni egymásnak kis érzelmes szmájlikat, és rájöttem, hogy ez jó érzés. Azóta én is szoktam mondani neki. :)
2018. nov. 30. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!