Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek helyre hozhatom még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyre hozhatom még?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben, aki a kapcsolat elején mindig szépeket mondott nekem, így is szoktam hozzá. De a sok féltékenykedésem miatt meg a túlzott szerelem kimutatásaimmal és szerelem elvárásaimmal falat emelt közénk.

Még mindig szeret, de már nem mond szépeket. Ami nagyon hiányzik. Emiatt még gyanakvóbb lettem, hogy talán már nem szeret. Elhanyagoltnak éreztem magam... Sokkal többet akarok belőle, de ő annál visszautasítóbb, titkolódzóbb. Semmit nem mond el. Inkább hazudik, minthogy elmondja az igazat, mondván: "Ismerlek, tudom féltékeny lennél a semmire", " Minek mondanám el, nem is ebben semmi lényeges."

Most viszont rájöttem, csak lehet már későn, hogy egyszerűen arról van szó, hogy más szeretet nyelvet beszélünk...

Foglalkozik velem, csak már nem úgy mutatja ki ahogy kapcsolat elején, emiatt éreztem azt, hogy nem szeret.

Elismerem én rontottam el, de ezt nem tudom vele megbeszélni, mert ő érzésekről már nem szeret velem beszélni. Szerinte túl nyálas.

Vajon van esélyem még helyrehozni ezt a kapcsolatot, ha minden gyanakvást, féltékenységet félre teszek és megpróbálok az ő szeretet nyelvén beszélni?

2018. nov. 28. 23:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy elmúlt a szerelem, ez 4 után nem meglepő (ha jól olvastam nem futó kapcsolat)! A szerelem átalakul szeretetté és az már nem olyan, mint az elején volt, másoknál is így van, csak ők nem sírnak emiatt.... Ezt sajnos el kell fogadni. Ilyen az élet.
2018. nov. 29. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!