Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elfelejteni az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni az ex barátomat. Mit tegyek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1évig voltam "együtt" a volt barátommal. Igazábol nem mondanám kapcsolatnak inkább ilyen se veled se nélküled.. 2 hónaponta kb elhagyott a volt barátnője miatt, de mivel nekik már előttem sem működött a párkapcsolatuk ott is hagyta én pedig minden alkalommal vissza fogadtam. A legutolsó szakításunk csúnya véget ért, megelégeltem a folytonos megcsalást, kihasználást. (Ez a szakítás is a volt barátnő miatt történt.) Azthitte ugyanúgy fogok rá várni mint egy éven keresztül mindig.

Szakításunk után csak féltékennyé akartam tenni amiért ezt tette velem, tudom ez vissza gondolva nagy baromság volt, és gyerekes. Ő ezt megtudta, hogy "kavarok" valakivel és mindenféle ... elhordott.

Közben én együtt voltam ezzel a fiúval, de 1 hónapnál tovább nem tartott mert nem éreztem fairnak, hogy kihasználom amit nem érdemel meg. Már négy hónap telt el, hogy nem beszélünk az exemmel egy szót sem semmit sem tudok róla de rettentően hiányzik a sok rossz ellenére is amiket tett velem. Senkit nem szerettem még így és éreztem, hogy ő is megszeretett csak a volt kapcsolatához valami miatt nagyon ragaszkodik..Elmondása szerint a megszokás

Tudom, hogy ebbe a kapcsolatban én csak szenvednék de mégsem tudok az erzéseimnek parancsolni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi a legésszerűbb ilyenkor? Előre is köszönöm ha valaki elolvassa és tudna valami tanácsot.:)

L.20, F.28

2018. nov. 26. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

"de mivel nekik már előttem sem működött a párkapcsolatuk"

a tietek se mukodott aranybogaram!

2018. nov. 26. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

"rettentően hiányzik a sok rossz ellenére is amiket tett velem. Senkit nem szerettem még így és éreztem, hogy ő is megszeretett, csak..."

"Tudom, hogy ebbe a kapcsolatba én csak szenvednék de mégsem tudok az érzéseimnek parancsolni. Volt már valaki ilyen helyzetben?"

Ajjaj, de még mennyire. Hallgass a megérzéseidre. Az eszedre. Idővel szép emlékké szelídül, addig bírd ki valahogy, foglald le magad.

2018. nov. 26. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mélységesen szégyellném magam, hogy egy ilyen lúzer alakra pazaroltam az időmet, és még kérdést is irtam róla a GYIK-en. Végig hülyét csinált belőled, te meg itt keseregsz utána? Inkább bonts egy pezsgőt és ünnepeld meg, hogy eltakarodott az életedből. Elég a szánalmaskodásból...
2018. nov. 26. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!