Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy baratság?
Ettől ne félj, az általad leírtak alapján nagyjából 100% annak a valószínűsége, hogy viszonozza.
2018. nov. 28. 15:06
12/20 A kérdező kommentje:
Szép napot🌞
Itt mindenki arra biztat,hogy szerelmes belém a srác!
Létezik olyan,hogy az ismerkedésünk legelején annyira nem voltam neki szimpatikus.Aztán egyre többet összefutottunk.Naprol napra töbvet komunikáltunk.Chet és telefon!Lassan lépésröl lépésre bontakoztunk ki!Aztán 2 héttel ezelött meg említettem,hogy lehet el költözöm!Na akkor kezdett el fel gyorsulni!Nem ranizni hív,hanem mint baráti meghívás egy sütire!Tegnap kihuztam egy nagy bajbol.Telefonban olyanokat mondott!
2 hete valami válltozas történt köztünk.Meg mélyült hanggal hozzá tette:Mint a legjobb barátok!Ugye ezt így neveznéd?Meg még sok zagyvasagot beszélt.Aztan mar nem is komunikalt velem.Meg nézte az üzeneteim,de nem válaszolt!
Kérdem én tőletek!Még most is biztattok?
Bizzak abban hogy szerelmes?
13/20 A kérdező kommentje:
Ma történt egy érdekes párbeszéd köztünk a cheten.Én molett vagyok!Ő egy kigyurt sportos alkat!Rengeteget jár edzeni!Kövér volt sok sok éven át,de lefogyott,és tartja a szintjét!Szóval bolondoztunk.Át linkeltem egy idézetet egy telt és karcsu hölgyröl.A vég kimenetel az volt,hogy ezt írta nekem.
A vekony fiuk a vékony csajokat szeretik
A molett a molettet.
Fel tettem a kérdést,hogy Ő melyik kategóriát szereti?
Barbibaba alkatot!
Nem szerelmes belém😢
Milyen idegesito ez a sok felkijaltojeles mondat. Komolyan kin olvasni az irasaid, mintha allandoan csak parancsolgatnal, vagy tombolnanak benned az indulatok. Kajakra tele lettem tole rossz erzessel.
2018. dec. 5. 08:39
A "baratod" azert van veled, mert hasznal. A lelkedre szuksege van, de valojaban egy idiota tini, es nem vallja be maganak, hogy lelki tarsat talalt benned, es csak a kulsosegek alapjan akar part valasztani. Ezek a kapcsolatai viszont sose lesznek lelkileg kielegitok neki, egyik sem lesz olyan jo, mint veled. De amig "baratno" kategoriaban megmaradsz neki, addig mindig potolod neki azt a hianyt, amit a dogos notol nem kap meg, igy neki roppant kenyelmes lesz a dogost dugni, veled meg lelkieletet elni. De ha otthagynad, mar nem lenne ilyen rozsaszin a vilag neki, hidd el. Egybol nem mukodnenek a dogos parkapcsolatai. Kulon szomoru a teny, hogy volt anno dundi, igy tudnia kene, hogy nem a kulso a lenyeg, megis hatat fordit ennek.
2018. dec. 5. 08:59
2018. dec. 5. 12:29
Vigyázz vele szerintem. Tudom, jó érzés boldognak lenni, de nagyon fájó utána a pofára esés. Szerintem ráérsz akkor is boldognak lenni, ha ő maga állítja, hogy szerelmes és nem csak te reméled. Addig ne szállj el érzelmileg!
2018. dec. 5. 16:42
18/20 A kérdező kommentje:
15/17 es valaszadó!Mit tenne ha elengedném?
19/20 A kérdező kommentje:
El akartam engedni.Próbáltam el menekülni előle,de nem megy😧nem enged el.Nagyon sokszor jelzést adtam felé,hogy mit érzek iránta.De Ő nem lép.Egyre el keserítőbb a kapcsolatunk.Foggalmam sincs hogyan tovább,hogy érdemes e várnom még?2 éve szenvedek,2 éve titokban szerelmes vagyok.Tudom hogy ő is szeret,ebben semmi kételyem.Csak az a kérdés hogy hogyan?😧
Talalj ki neki. Mit veszithetsz? Ez ugysem baratsag tudjatok mind a ketten..max ha visszautasit tudod mi a helyzet es tovabb lephetsz.
Az ido gyorsan telik..
2018. dec. 31. 08:33
Kapcsolódó kérdések: