Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem vagy baratság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy baratság?

Figyelt kérdés
Évekóta jó barátok vagyunk.Az utóbbi hetekben egyre többet foglalkozunk egymással.Napi kontaktok vannak.Ha nem telefon akkor chet.Mindent tudunk egymásrol.Annyira egymásra vagyunk hangolódva,hogy érezzük ha a másik fél szomorú!Szóval pár hete meghívott ebédre.Aztán sütizni.....stb.Furán meg válltozott!Figyelmesebb lett,mindenre kíváncsibb ami velem kapcsolatos!1hónapra elutazott.Adtam egy kabalat ajándékva neki.Masnap írtam,hogy mosoly volt ma már?Erre lefotózta a tőlem kapott plüss állatot és át kűldte.Állandóan zenéket kűld!Írja h nagyon szeret.Védelmezni akar!Multkor nagyon feszült voltam,és azt kérdezte,hogy ki merte fel idegesíteni az én egyetlenem!Mi megegyeztünk 1 évvel ezelött,hogy csak barátok vagyunk és azok is maradunk.Szerintetek Ő többet szeretne?
2018. nov. 26. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ettől ne félj, az általad leírtak alapján nagyjából 100% annak a valószínűsége, hogy viszonozza.
2018. nov. 28. 15:06
 12/20 A kérdező kommentje:

Szép napot🌞

Itt mindenki arra biztat,hogy szerelmes belém a srác!

Létezik olyan,hogy az ismerkedésünk legelején annyira nem voltam neki szimpatikus.Aztán egyre többet összefutottunk.Naprol napra töbvet komunikáltunk.Chet és telefon!Lassan lépésröl lépésre bontakoztunk ki!Aztán 2 héttel ezelött meg említettem,hogy lehet el költözöm!Na akkor kezdett el fel gyorsulni!Nem ranizni hív,hanem mint baráti meghívás egy sütire!Tegnap kihuztam egy nagy bajbol.Telefonban olyanokat mondott!

2 hete valami válltozas történt köztünk.Meg mélyült hanggal hozzá tette:Mint a legjobb barátok!Ugye ezt így neveznéd?Meg még sok zagyvasagot beszélt.Aztan mar nem is komunikalt velem.Meg nézte az üzeneteim,de nem válaszolt!

Kérdem én tőletek!Még most is biztattok?

Bizzak abban hogy szerelmes?

2018. nov. 29. 06:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Ma történt egy érdekes párbeszéd köztünk a cheten.Én molett vagyok!Ő egy kigyurt sportos alkat!Rengeteget jár edzeni!Kövér volt sok sok éven át,de lefogyott,és tartja a szintjét!Szóval bolondoztunk.Át linkeltem egy idézetet egy telt és karcsu hölgyröl.A vég kimenetel az volt,hogy ezt írta nekem.

A vekony fiuk a vékony csajokat szeretik

A molett a molettet.

Fel tettem a kérdést,hogy Ő melyik kategóriát szereti?

Barbibaba alkatot!

Nem szerelmes belém😢

2018. nov. 29. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Milyen idegesito ez a sok felkijaltojeles mondat. Komolyan kin olvasni az irasaid, mintha allandoan csak parancsolgatnal, vagy tombolnanak benned az indulatok. Kajakra tele lettem tole rossz erzessel.
2018. dec. 5. 08:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A "baratod" azert van veled, mert hasznal. A lelkedre szuksege van, de valojaban egy idiota tini, es nem vallja be maganak, hogy lelki tarsat talalt benned, es csak a kulsosegek alapjan akar part valasztani. Ezek a kapcsolatai viszont sose lesznek lelkileg kielegitok neki, egyik sem lesz olyan jo, mint veled. De amig "baratno" kategoriaban megmaradsz neki, addig mindig potolod neki azt a hianyt, amit a dogos notol nem kap meg, igy neki roppant kenyelmes lesz a dogost dugni, veled meg lelkieletet elni. De ha otthagynad, mar nem lenne ilyen rozsaszin a vilag neki, hidd el. Egybol nem mukodnenek a dogos parkapcsolatai. Kulon szomoru a teny, hogy volt anno dundi, igy tudnia kene, hogy nem a kulso a lenyeg, megis hatat fordit ennek.
2018. dec. 5. 08:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd.
2018. dec. 5. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Vigyázz vele szerintem. Tudom, jó érzés boldognak lenni, de nagyon fájó utána a pofára esés. Szerintem ráérsz akkor is boldognak lenni, ha ő maga állítja, hogy szerelmes és nem csak te reméled. Addig ne szállj el érzelmileg!
2018. dec. 5. 16:42
 18/20 A kérdező kommentje:
15/17 es valaszadó!Mit tenne ha elengedném?
2018. dec. 5. 22:13
 19/20 A kérdező kommentje:
El akartam engedni.Próbáltam el menekülni előle,de nem megy😧nem enged el.Nagyon sokszor jelzést adtam felé,hogy mit érzek iránta.De Ő nem lép.Egyre el keserítőbb a kapcsolatunk.Foggalmam sincs hogyan tovább,hogy érdemes e várnom még?2 éve szenvedek,2 éve titokban szerelmes vagyok.Tudom hogy ő is szeret,ebben semmi kételyem.Csak az a kérdés hogy hogyan?😧
2018. dec. 21. 07:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Talalj ki neki. Mit veszithetsz? Ez ugysem baratsag tudjatok mind a ketten..max ha visszautasit tudod mi a helyzet es tovabb lephetsz.

Az ido gyorsan telik..

2018. dec. 31. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!