Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Inkább gyerekről álmodozom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább gyerekről álmodozom, mint nőről?

Figyelt kérdés

Csalódtam a nőkben, legalábbis azokban, akikkel eddig akármilyen szinten dolgom volt. Mostanság már nem is nőkről álmodozom, hanem arról, hogy milyen jó lesz, ha egyszer apa lehetek majd és gondoskodhatok a gyerekemről. Külső szemlélőként mit láttok a helyzetemben? Csak elkeseredettségből érezhetek így? A gyerekekben megtalálom a boldogságomat, értük nem kár az időért, pénzért, megpróbáltatásokért. Mindig is szerettem volna gyerekeket, ez nem most jött elő a csalódások hatására. Csak legfeljebb ráerősített az álmodozásaimra.

27 éves vagyok.

2018. nov. 25. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik a jelen, ezért a jövőbe menekülsz. Álmodozni sokan szoktunk. Ingyen van és nehéz helyzetekben sokat segít!
2018. nov. 25. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként meg, majd legyél apja az enyémeknek! Nekem pont az a bajom, hogy mennyi vesződség van velük. :D
2018. nov. 25. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

A fiatalsagomat juttatja az eszembe. Amikor csalodtam, en is ezt ereztem. :) Aztan szerencsere osszesodort az elet egy igazi tarssal, es elmult ez a nyomasztos erzes. Apava/anyava valni tenyleg a legcsodalatosabb erzes a vilagon, de ha a gyermeked felno, es megtalalja a parjat, bizony ki fog setalni az ajtodon, hisz ez az elet rendje. Persze nem tunik el az eletedbol, hisz egy anya-apa-gyerek kapcsolat az orokre szol. De ez a szoveg akkor nem fog vigasztalni, amikor o boldogan eli a csaladi eletet a parjaval, te meg maganyosan varod otthon, hogy elteljen x ido, hogy vegre ujra felhivjon, meglatogasson...

Szoval az igazi tarsat semmi sem tudja helyettesiteni, es nem is egeszseges egy gyereket ilyen potszernek hasznalni, aztan osszeomolni, mikor szerelmes felnotte valik, es le akar valni a szulorol.

2018. nov. 25. 23:29
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Lehet hogy meredeken hangzik,de lehetne béranyád. Nem illegális csak nem legális. Nyugodtan kérdezz meg egy ügyvédet. Semmi baj nem érhet. Ukrajnában vannak ilyen klinikák 5-6 millióért már vállalják. A béranyák rendes nők, akiknek nem éri meg a terhességet tönkretenni. Má a szerződéskor megvan, hogy a gyerek csak a tiéd. Így nincs senki aki váláskor elviszi a gyereked. Gondold meg. Ilyenre még hitelt is megéri felvenni. Jobban jársz, mint egy válással XD
2018. nov. 25. 23:33
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
4 vagyok. Szerintem nem normális, ahogy a gyerekek hanyagolják a szüleiket.. ez csak az európaiaknál szokás, máshol illik a halálig kényeztetni a szülőket. Persze lehet közben társad, de legalább nem tőle függ hogy mikor lehet gyereked, és nem veheti el
2018. nov. 25. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez aranyos :) Én is mindig szerettem volna gyerekeket, mindig anyuka akartam lenni
2018. nov. 25. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
4%

hát?

a válós kategóriás kérdések jutottak eszembe.

ott vannak kb ilyen kérdések,hogy gyűlölöm a partnerem elviselni nem tudom,de a gyerekemet szeretem és ő is szereti a partnerem,ezért együtt maradunk.

amúgy meg gyere össze egy fiatal lánnyal.

pár évig formálgatod,őket még lehet,összecsiszolódtok,aztán családot alapítasz vele.

én is kb ilyesmi korban állapodtam meg,mint te vagy most.

2018. nov. 26. 00:45
 8/11 Fish1 ***** válasza:
84%

Hát, nő nélkül nehéz téma a gyerek.

Arra amúgy gondoltál, hogy a gyerekben is csalódhatsz? :-)

2018. nov. 26. 04:26
 9/11 anonim ***** válasza:
9%
Ez a béranyás dolog nem is rossz ötlet sőt...Elég igen igen sok előnnyel jár.Ellenben a hátrány elenyésző :)
2018. nov. 26. 05:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, leszámítva azt az apróságot hogy a gyereke az élete végéig gyűlölni fogja, hogy nem adta meg neki a rendes család és az anya lehetőségét, és önzőségből erre a sorsra kárhoztatta. Ugyanolyan önző, mint azok a nők akik csak teherbe esni akarnak, mert ő fel tud nevelni egyedül is egy gyereket, és a gyerek azt sem tudja, ki az apja. Milyen jó lesz neki az óvodában meg az iskolában amikor megkérdezi, hogy és anyukádnak mi a foglalkozása? Béranya.

:-(

Persze, hogy tönkre mehet egy házasság és egy gyerek nagy eséllyel nőhet fel csonka családban, de attól még létezik mindkét szülő.

2018. nov. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!