Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi értelme ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme ennek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, egy munkahelyen dolgoztunk, flortolgettunk stb. Elhívott randizni tobbszor de nem jott ossze, aztan en is elhivtam nem reg de terelte a temat, ugy fogtam fel hogy nem akar semmit tolem oke.

De mindennap keres facen, meg ha nem irok neki vissza akkor is max 1-2nap telt el ugy hogy ne írt volna, Ennek mi ertelme?

2018. nov. 24. 16:52
 1/2 Suzume97 válasza:
Valószínűleg nem a komolyabb kapcsolat jelenleg veled a szándéka(szerintem) és lehet hogy kerüli a témát mert egyszerűen nem tudja neked mondani hogy nem akar randizni vagy pedig van esély rá hogy már más iránt is érdeklődik.
2018. nov. 24. 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor minek keres mindennap mikor nem írok neki vissza és lerázom?
2018. nov. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!