Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan kritizál. Miért?
Minden aprósagba beleköt és ráadásul cukkol cikiz.. Kérdezem miért arra azt mondja nem tudja. A csak engem az előző barátnőit nem.
Most akkor mi van? Miért csinálja ezt valójában?
Édes szívem, tedd lapátra a gyökeret, de azonnal. Az, aki állandóan csesztet, kritizál és viccet csinál belőled, az nem szeret. Vagy ha mindeközben szeret, akkor pszichopata - mert normális, érző ember ilyet nem tesz a párjával.
Én a helyedben azonnal kirúgnám.
33/N
Ugy ahogy az elozo valaszado irta:)
Voltam ilyen kapcsiban, egy darabig rosszul esett de O azert tette mert “jobb csaj voltam mint o paliban”:))) onbizalomhianya volt, de a faxa megnott ket centivel ha valakibe belebirt lepni... Miutan erre rajottem en cikiztem ot...
Miert nem hagytam ott? 3 evig voltunk egyutt es elso szerelmem volt nehez volt radobbennem arra hogy amit o tesz az nem az igazi szerelem:)) vagy ahogy irta az elozo holgy ismet pszichopata volt jobban belegondolva az esely meg van ra...
kesobb persze szakitottunk dobbantott egy masik nohoz megelhetesi problemai miatt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!