Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret még vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajdanikol96 kérdése:

Szerintetek szeret még vagy csak én képzelem hogy nem?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben olyan furcsán viselkedik velem a párom...nem tudunk normálisan beszélgetni, ha valamiről elkezdünk akkor flegmázik velem..ha a szüleimhez megyünk együtt falura a visszafele úton mindig valamin összeveszünk. Egyik este várom haza a munkából mikor megjött felhozok egy témát és flegmán válaszol, én persze felkapom a vizet és akkor kezdünk el veszekedni, ő meg utána mindig azzal jön hogy mer nekem mindig csak igazam lehet. Ha bevásárolni megyünk akkor is ha nem úgy vezetek ahogy neki tetszik bunkón flegmán válaszol. Ebből már nekem nagyon elehem van. Ház vásárlás közepén vagyunk, hitel ügyintézés folyamatban és én már nagyon kivagyok...

Családalapításra egyáltalán nem gondol pedig 28 éves, az hogy megkérje a kezem eszébe sem jut pedig 2 éve együtt vagyunk.

Nézem folyamatosan a facebookját meg minden mást és megcsalásnak nyoma sincs pedig már ez is átfutott egypárszor az agyamon. Kérlek írjatok valamit, ki jár vagy járt ebben a cipőben, tanácsokat nagyon szívesen meghallgatnék hogy mi tévő legyek.

2018. nov. 23. 23:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A legdurvább az volt hogy ebben az évben 1 szabadsága van még de arra a napra vette ki amikor én dolgozok...3 müszakban dolgozunk mindig felváltva és így egy szabadnapunk sincs mikor együtt tölthetnénk egy napot. Valaki adjon tanácsot!!
2018. nov. 24. 00:05
 2/15 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik az írásodból, hogy nem tetszik, ahogy a barátod kezel téged.

Ezt a problémát vele kéne megbeszélned. Tudasd vele, hogy ez nem tetszik neked, és nem jó irányba tereli a dolgokat, hogy ha ezt folytatja.

Te döntsd el, hogy ha ez nem változik nála, akkor együtt tudsz-e élni vele így (nem kötelező, mert ezer másik ember közül válogathatsz kb.)

2018. nov. 24. 00:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Te most azt képzeled h a lakótárs a párod mert ez kb együtt lakás egy ingatlanban de messze áll a párkapcsolattol,azért flegmázik mert unja h ott vagy,azért akkora vette ki a szabadságát mikor dolgozol. Nem egyértelmű h irritálja a puszta jelenléted is? Gondolom szex sincs már... Én kezdenék albérletet keresni,nem várnám meg h kivág.. Ezért nem kell lakhatásért belemenni bárkivel a fosba..
2018. nov. 24. 00:10
 4/15 anonim ***** válasza:

kis naiv.

úgy is csetelhet akárkivel facebookon, hogy az illető nincs az ismerősei között.

mi is úgy csináltuk.

2018. nov. 24. 00:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Az utolsónak azz irnám hogy ma már a messengeren lehet látni mindent...és én vegigkutattam mindent és sehol senki. Ráadásul itthonról nem jár el mer a nevelőanyámmal lakunk együtt és percre pontosan érkezik haza. Nem így lenne akkor tudnám. És igen valószìnü hogy igaza van az egyik válaszolónak hogy már un engem. De nem értem mer amikor normalisan tudunk beszélni a problemákról akkor meg így szeretlek úgy szerezlek...de az nem igaz hogy nincs szex...mer van
2018. nov. 24. 00:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát max ingyen luk vagy akit nem fog tutujgatni max megdug mert kéznél vagy nem kell fizetni,ott lakik nálatok,de ennyit jelentesz neki,de unja az fix akkor flegmáznak ha mással élnének máshol stb,saját tapasztalat csak nekem volt annyi eszem h ott hagytam a faxba a pasat..
2018. nov. 24. 00:38
 7/15 anonim ***** válasza:

6 os jól írja!

Nem szeret már úgy mint régen. Ideje meghozni egy nagyon nehéz döntést!

2018. nov. 24. 01:39
 8/15 Fish1 ***** válasza:

Valamiért úgy érzem, hogy túl sok vagy neki.

Vajon nem érzi úgy, hogy túlságosan csüngsz rajta és nem hagysz neki elég teret?

2018. nov. 24. 04:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Meg kellene tudnod miért lett ilyen, beszéltek róla?
2018. nov. 24. 04:47
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszotokat!

Nem erzem úgy hogy rajta csüngnék...

Szoktunk róla beszélni régebben de utana mindig pár nap vagy het vagy hónap után ugyan ott vagyunk..de mostmár annyira eldurvult hogy nem bírom elviselni.

Amikor látja hogy valami bajom van érdekes kedves velem meg mindent megtenne...de amikor meg nincs bajom akkor meg olyan mint az állatok...

Sokszor nem tudok rajta kiigazodni...

2018. nov. 24. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!