Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az utolsó lépés miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utolsó lépés miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Szeretek nőkkel társalogni személyesen, vagy éppen írogatva. Odafigyelek rájuk, tanácsot adok ha valami gondjuk van és megosztják velem, illetve magamról sosem beszélek, csak ha kérdést kapok.

Valamilyen oknál fogva a személyiségem miatt, az esetek 90%-ban az adott hölgy bevallja, többet érez irántam, mint barát. És innentől jön aminek jönnie kell sorban, de a vége elcsúszik szinte mindenkivel, holott nem vagyok párkapcsolatban és tisztelve a párkapcsolatokat, férjezett, illetve kapcsolatban levő hölgyekkel nem megyek el a tetőpontig.

Mi az ami miatt elcsúszhat a vége? Hisz személyesen is megismerjük egymást, de valami csak nincs rendben, ezek szerint velem, ha a vége mindig ugyan az. Tanácsot, illetve kritikát is elfogadok.

2018. nov. 22. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul visszautasítanak?
2018. nov. 22. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Is, illetve én is rájövök nem egyezünk, és inkább idő előtt behúzom a kéziféket.
2018. nov. 22. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

" tisztelve a párkapcsolatokat, férjezett, illetve kapcsolatban levő hölgyekkel nem megyek el a tetőpontig."

Na ezért:) Velük simán el juthatnál a csúcsra.

2018. nov. 22. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Túlságosan alkalmazkodó vagy! Beszélj magadról sokkal többet és a párkapcsolatokat sem kell úgy tisztelni, ha a felek sem tisztelik a sajátjukat.
2018. nov. 22. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Te fékezel be.

Leírtad a kommentben. Neked kell tudni, hogy miért fékezel.

2018. nov. 22. 18:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha belezavarnék egy párkapcsolatba, a sors lenne olyan kegyes, hogy azt én is vissza kapnám.
2018. nov. 22. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
A karma megtalál ne aggódj! ☺
2018. nov. 22. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Tudod milyen amikor becsúszik a vége?

Mivel hagyománytisztelő vagy, úgy értem becsületes, a jutalomfalatot eltolod magadtól, így nem csúszik be a vége, és a tetőpont rezignál.

Javaslatom: Ne gondolkodj rajta, csúsztasd be nekik tővig. A tetőpont közelében minden habozás visszájára fordul.

2018. nov. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!