Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nincs nagyon miről beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs nagyon miről beszélgetnünk akkor szerintetek összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

1 év van köztünk, de nincs nagyon téma amiről tudnánk beszélgetni és már 2 éve ismerjük egymást, de azt mondta hogy szeret nekem meg tetszik

Szerintetek összejöjjek vele

2018. nov. 21. 22:42
 1/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
40%
Baromság. A kolléganőimmel én is tök jól el tudok beszélgetni, egy-kettővel akár intimebb dolgokról is, de valahogy egyikükre sem vágyok, mint párkapcsolati partner.
2018. nov. 21. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szerethetne, ha még csak nem is beszélgetett veled érdemben? Gyakorlatilag ez lenne az első számú alapja az egésznek.
2018. nov. 21. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Elsőnek is üzenem, hogy a beszélgetés működik vonzalom nélkül.

A vonzalom is működik beszélgetés nélkül. Viszont anélkül nem tartósan.

2018. nov. 21. 23:02
 4/6 Fish1 ***** válasza:
100%

Minek?

Hogy aztán egy hónap múlva ráunj az egészre? Közös téma nélkül és beszélgetés nélkül nem fog egy kapcsolat semerre se haladni.

2018. nov. 22. 04:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne, főleg ha komoly kapcsolatot keresel. Ez nem feltétlenül kor kérdése szerintem, a barátom nyolc évvel idősebb nálam, mégis van közös témánk, több közös érdeklődési körünk is, és mindig találunk beszédtémát, vagy programot. Ha ez most nincs meg köztetek, akkor később sem lesz.
2018. nov. 22. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
páwa fiú szindróma. Majd kihasznál azt annyi a felszínes de ártatlan ismeretségnek is.
2018. nov. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!