Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A párom nem nagyon tud az érzelmeiről beszélni soha nem is erőltettem a tettei beszédesek épp eléggé. Egy év után mondta ki hogy szeret. Azóta pedig egészen gyakran mondja.

Átszakadhatott nála ez a gát? Csak azért fura mert egy évig nem mondta most meg havonta vagy kéthavonta igen. (hozzá tenném én sem mondogatom sokat mert ilyen vagyok)

Akik szintén hasonlóak azok mit gondolnak erről? Bátrabban felvallalja az érzelmeit?

2018. nov. 21. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hogy lehet olyan balfék valaki, hogy egy évig vár ennek kimondásával? Addig nem érezte akkor, hogy szeret?
2018. nov. 21. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekem soha nem mondta a párom, férjem, mégis tudtam. Mit kell ezt mondogatni? Számít valamit?
2018. nov. 21. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát lehet most kezdett el hozzád igazán kötödni. Mondjuk az fura hogy 1 egész év kellett hozzá de az islehet hogy ő ilyen t}öbb idő kell neki.
2018. nov. 21. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

# 2

igen, nagyon is sokat számít.

aki meg nem képes az érzelmeit kommunikálni, az egy szánalmas ember.

plusz az is, aki ezt tűri.

2018. nov. 21. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Vannak emberek, akiknek sosem szabadna szaporodniuk. De sajnos ezeknek is lesznek gyermekei, azok meg így nőnek fel, lelki nyomorékként. Szomorú.
2018. nov. 21. 23:04
 6/7 Fish1 ***** válasza:
Ha csak ezt az egy szót mondja, mint érzelmei kifejezését, az még nem nagy dolog szerintem. Ha bekérdezel nála valami komolyabb érzelmi témáról, akkor válaszol?
2018. nov. 22. 04:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Önismereti-, vagy csoportdinamikai trénning sokat segíthet.
2018. nov. 22. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!