Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom furcsállja a családo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom furcsállja a családom viselkedését?

Figyelt kérdés

Egy ideje járok egy sráccal, úgy alakult hogy hétvégen bemutattam a szüleimnek. Figyelmeztettem hogy ők szeretik jól kikérdezni a nálunk járó embereket és néha kicsit túlzásba is viszik. Szerintem egész jól sikerült az egész, szokásos kérdések: suli munka családi háttér hobbik stb.. utána kérdeztem hogy érezte? Azt mondta hogy rosszabbra számított kicsit izgult de teljesen korrekt volt. A mai napon viszont kaptam tőle egy üzenetet hogy mennyire megviselte és hogy milyen rossz dolgokat kérdeztek meg mondtak neki és hogy erre nem volt felkészülve és ne mondjanak róla úgy véleményt hogy nem is ismerik, meg elfogadja hogy nálunk mások a szokások de ő nem akarja ezt megszokni. Nem tudok erre mit reagálni főleg hogy szerintem ez egy olyan téma amit nem üzenetben kéne megbeszélni. Szerintetek én hülyültem meg?

22L

2018. nov. 20. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
most ágyaz meg a szakításnak.
2018. nov. 20. 16:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy nem idióta, de ez alapján:

"ne mondjanak róla úgy véleményt hogy nem is ismerik"

...egy gyenge, gyenge jellemű férfi. Már mindjárt siránkozik, hogy mások mit gondolnak róla? Nőjön már fel és legyen férfi, aki leszarja, hogy mit gondolnak róla idegenek.

2018. nov. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!