Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeret, vagy mit érezhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret, vagy mit érezhet?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 hónapja van barátom. Évek óta ismerjük már egymást. Eddig még nem igazán mondtuk ki az érzéseinket egymásnak, max annyit hogy imádlak, de hát ugyebár az nem olyan, mintha kimondanád a másiknak azt, hogy szeretlek. Én úgy voltam vele hogy várok, míg ő kezdeményez, mert bennem már meg volt ez az érzés, és legszívesebben kimondtam volna, de féltem, hogy vagy nem lesz kölcsönös, vagy muszájból rávágja, hogy ő is szeret.

Voltunk bulizni, kicsit ittunk, de nem voltunk matt részegek, és ott a szemembe mondta, hogy szeret. Én mondtam neki, hogy biztosan csak azért mondja, mert kicsit ivott és érzi a hatását, de ő azt mondta, hogy nem.

Másnap magàtól mondta, hogy a tegnapit nem azért mondta, mert kicsit ivott. Én azért gondoltam ezt, mert még józanon nem mondta ki sosem úgy igazán. Szerintem más is erre gondolna először.

Vajon tényleg szeret, vagy csak a pia beszélt belőle? Nem tudom eldönteni, hogy józanon még fél kimondani, vagy nem értem. Azóta se mondja ki, csak hogy imád, de azt se mindig. Viszont szuper a kapcsolatunk, érzem, hogy fontos vagyok neki meg minden, de ez az egy hiányzik nekem, hogy kimondja.

2018. nov. 18. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Mér' látsz rémeket rögtön az elején? Megmégezed hazavágod az egészet.

Amúgy nemtom, lehet nála az imádás feljebb való, mint a szeretet; mert felfokozott szeretetet/ szerelmet jelöl vele. Nem tudom.

Szerintem valszeg tényleg komolyan gondolta, és tényleg szeret. Ha minden nézéséből mozdulatából érintéséből egyéb szavából ez jön le.

Lehet, hogy amúgy full józanon ő is arra vár, hogy te kimondd; amúgy te meg minek kínzod magad; ha kikívánkozik akkor mondjad, akkor mondjad ki, engedd ki magadból ne fojtsd el, ne műveld ezt magaddal; ha ez ki akar jönni ez a számodra nagy súlyú, fontos szó , akkor mondjad.

Amúgy lehet, hogy te kezdted előbb az imádást; és ő csak azt visszhangozza feléd; mert hogy te is imádod, akkor ő is így akarja mondani, nehogy félreértsd; hogy ő nem szeretne annyira, mint te téged;

Szóval azért az imád szót használja, mert az nálad is egy felfokozott szeretetet jelöl.

2018. nov. 18. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

Na, ez aztán a faxa kapcsolat. 3 hónapja együtt vagytok úgy, hogy azt sem tudjátok, hogy szeret-e titeket a másik. Megkérdezni nem meritek egymástól, mondani sem, inkább kérdeztek meg vadidegen embereket, akik egyikőtöket sem ismeri. Szép, bennsőséges, meghitt kapcsolat lehet, gratulálok!

Idióta korcsok ezek a mai fiatalok.

2018. nov. 19. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!