Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek valakit, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek valakit, akit nem szabad, de ő is kötődik hozzám. Mi legyen most?

Figyelt kérdés
Fülig belezúgtam egy nem független nőbe, akitől sajnos nem tudok elszakadni érzelmileg. Ha csak szexuális vágyat éreznék, az egyszerűbb lenne, de ennél többről van szó. Sokat gondolok rá, szeretnék a közelében lenni, élvezni a társaságát, hiányzik az a légkör, ami őt körbeveszi. Nem akarom nagyon részletezni a történetet, munkahelyi ismeretség volt, de én már nem ott dolgozom. Azt tudtam, hogy kedvel, de fogalmam sem volt arról, hogy mennyire kötődik hozzám. Az eljövetelemkor ölelgetett, simogatott, sírt is, próbáltam vigasztalni, külön ajándékokat is adott. Szinte napi kapcsolatban vagyunk, általában fb-on írunk egymásnak, néha összefutunk a közös munkahelyi ismerősök kapcsán. Ilyenkor mindig megpuszil (van, hogy kiköveteli), simogatja a felkaromat, miközben a szemembe néz. És még nehezebbé teszi az elszakadást, hogy folyamatosan dicsérget, érezteti, hogy sokat jelentek neki, olyanokat ír, hogy hiányzom, hogy sokat emlegetnek a társaságban, hogy teljesen bezárkózott, mióta eljöttem, és hogy azért sír utánam, mert megszeretett. Persze ez így elég érdekes, szerintem itt a kedvelésre gondolt, mert korábban is olyat mondott, hogy mindig a barátaim lesznek. Én sosem mondtam semmi konkrétumot neki az érzéseimről, és nem közeledtem hozzá, holott szeretem őt, és amikor a közelemben volt/van, szinte meg tudtam volna (vagy tudnék) bolondulni, mert szexuálisan is nagyon vonz. Vagyok annyira önző, hogy nem mondtam el neki semmit, mert félek, hogy vége lenne a jó viszonynak. Természetesen gondoltam arra is, hogy talán csak hülyít, de nekem őszinte típusnak tűnt, szóval nem tudom. Kötődik hozzám, ez kétségtelen, de a többiben bizonytalan vagyok, viszont lehet, hogy csak én akarok többet belelátni a dologba. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem ítélkezést vagy kioktatást kérek, éppen elég nehéz helyzet ez a számomra, ha mást mond a szívem, mint az eszem. Szeretnék normális, értelmes válaszokat kapni, köszönöm.

2018. nov. 15. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

lerib**ncozni egy not ezert? es milyen az o kapcsolata? parja jol banik vele? lehet o is ezt csinalja? lehet o meg is csalta?

en jelkepes baratno voltam, amig ki nem derultek dolgok a baratomrol, aztan mar en sem voltam egy mintapeldany ezek utan. persze, engem is elkonyveltek mindennek, az nem szamit, hogy eletemben harom ferfival voltam es es 5 ev kapcsolat alatt meg csak ra sem neztem mas ferfira.

tenyleg jo, hogy mindenki szent itt. :D

2018. nov. 15. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:

tévedsz, voltam nemrég hasonló helyzetben.

és épp azért óvnálak attól, hogy ezt folytasd.

ott a fickó volt foglalt, hasonlóan viselkedett mint nálad a nő, bár ő keretek között, nem volt ennyire gáz egyáltalán.

és én is rácsavarodtam piszkosul, majdnem belehaltam, ezt szó szerint értendő.

mert én őszintén szerettem, és csomó gesztusa, szövege volt, ami alapján azt hihettem, hogy kölcsönös és őszinte.

de a vége az lett, hogy nekem nem ment ez a szitu, és, mert ultimátumot adtam, vagy én, vagy a párja, de nagyon világosan kifejtettem neki, hogy mennyire meggyötör a helyzet.

róla kiderült, kb. annyira szerencsétlenül magányos fickó, mint te, és én voltam hónapokon át a pótléka.

kapaszkodott ezerrel, mikor mondtam, hogy én húzok ebből a szituból tudniillik nekem már ettől felfordult a gyomrom és magamat is utáltam, hogy részt veszek egy ilyen helyzetbe.

én csodálkozom, h. téged a magad helyzetében ez nem zavar, hogy férfitársadat mégiscsak átbaccátok a nővel.

ezért aztán szó nincs arról, hogy ne látnám meg a magamszemében a szálkát.

megláttam, és volt erőm idejében hátrahagyni egy méltatlan helyzetet.

nagyon örülök, hogy így történt, mert róla kiderült, hogy szeretett mindig is más nőkkel ingerkedni a meglévő, aktuális párjai mellett, és nem volt benne erkölcsi tartás, csak a nagy szerelemtől nem láttam meg.

neked is ezt javaslom, hogy még idejében menekülj.

2018. nov. 15. 21:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Legalább nem házas nő , ez már azért haladás. Bármi lehet belőle .Merj bátrabb lenni .
2018. nov. 15. 21:44
 14/20 A kérdező kommentje:
#12: Ha nem zavarna, akkor már rég nem itt tartanánk, és akkor a kérdést sem írtam volna ki. Éppen ez a baj, hogy hatni tud rám, akárki akármilyennek is tartja a viselkedését (vagy éppen az enyémet). Az a legnagyobb probléma, hogy hamarabb alakult ki az érzelmi kötődés, mint ahogyan ezt észrevettem volna. Kezdetben szimplán csak beszélgettünk, teljesen hétköznapi dolgokról, hülyültünk, aztán azon kaptam magam, hogy ezt a kontaktust igénylem is. Tény, hogy magányos vagyok, de azért őszintén kíváncsi lennék az itt ítélkezőkre is, nekik vajon milyen lehet az életük. (Mondani persze bármit lehet, főleg névtelenül, én is hazudhatnék magamról sok mindent, de nem teszem, ehelyett beismerem a hibáimat, és azt is, hogy sajnos könnyen elkezdek kötődni. De lehet, hogy ugyanilyen rosszakat lehetne mondani az ítélkezőkről is, nem tudom.) Jó, legyek egyszerű, ostoba, magányos, gyáva és még akármi, viszont tény, hogy nálam érettebb, társaságibb, intelligensebb stb. embereket is meg tud fogni a kisugárzásával, amit nem tudom, mivel magyarázna a tisztelt gyk-s publikum. Amúgy a szálkás kitételt nem pont neked szántam, és tudom, hogy nem jó ez így, csak számos ok miatt nem könnyű kilépnem.
2018. nov. 15. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon egyszerű a megoldás. Már nem dolgoztok ugyanott, így veszíteni valód nincs. Beszélj meg vele egy személyes találkozót. Beültök valahová, és elmondom neki, mi nyomja a kicsi szíved. Ha negatívan reagál, semmi gond, mondd, hogy félre értetted a jeleit. Ha pozitívan, akkor pedig épp itt az ideje, hogy beszéljétek róla.
2018. nov. 15. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:

dettó, nálunk is így volt, olyan hirtelen törént minden, hogy észbe se kaptam.

olyan volt, mintha felkapott volna egy örvény.

és rettegtem attól, hogy kikerül az életemből, soha korábban nem éreztem azt, hogy ilyen mélyen tudnék kapcsolódni valakihez.

addig szenvedtem a szituban, amíg az egészégem is ráment, hihetetlen fogyásokat produkáltam rekordidő alatt.

teljesen felemésztett ez a szerelem, komolyan azt hittem, hogy meghalok, és korábban ha ilyeneket olvastam, hallottam, kiröhögtem az illetőt, hogy ez patetikus túlzás, a romantika túlburjánzása, anakronisztikus és ciki, ilyen nincs.

de van, volt.

tényleg annyira a hatása alá kerültem,hogy nem tudtam semmi értelmeset csinálni.

így utólag visszagondolva, nekem hatalmas segítség lett volna, ha akkor valaki elmondja, hogy ez tévút, és meneküljek, mert ráfázok.

utólag jöttem rá sok mindenre, és sok szenvedést elkerülhettem volna máskülönben.

tehát a lgjobb szándékkal mondom, amit.

én ott ábrándultam egyébként ki az illetőből, hogy elnéztem, amit a párjával művelt, hogy közben nekem udvarolt, átvert mindenkit.

nyilván engem is, mert tudta, h. mit érzek, és tudta, hogy neki ez csak játék.

és arra gondoltam, ha ez vki megcsinálja a párjával, akkor velem, mellettem is megtenné, hogy engem, a mi szövetségünket elárulja, ha összejöttünk volna idővel.

majd jött volna egy másik delikvens.

azóta azt mondom, ha valaki a párja mellett belemegy ilyen játszmákba, attól meneküljetek, mert az előrevetít sok mindent és mindennél jobban árulkodik arról, hogy milyen jellem az illető.

2018. nov. 15. 22:04
 17/20 A kérdező kommentje:
#11: Túl sok mindent nem tudok, szerintem a fickó nem csalta meg őt, meg nem hiszem, hogy olyan rosszul élnének. Viszont volt, hogy mesélt összezördülésekről, a férfi ilyen-olyan hibáiról, meg már vagy 10 éve vannak együtt, aránylag fiatalon jött össze a hapsival, ráadásul szerintem van egy kis korkülönbség is kettejük között, úgyhogy talán ez is közrejátszhat, nem tudom. A röhej az, hogy ha valóban "olyan" típus, akkor miért hárította mások közeledését, holott lehetősége lett volna félrelépni, és nem hiszem el, hogy ne jött volna be neki valaki azok közül, akik nyomultak rá, pedig csak én tudok kb. 3 fasziról, akik szinte konkrét ajánlatot tettek neki, és kb. 3 másikról (magamat is beleértve), akik vonzalmat éreznek vagy érezhetnek iránta. Egyébként nekem csak azzal van gondom, hogy egyesek nagy hangon hörögnek, okoskodnak, ítélkeznek itt, miközben lehet, hogy csak a saját frusztráltságukat próbálják leplezni, és tényleg kíváncsi lennék arra, hogy az élet egy-egy nehezebb szituációjában hogyan reagálnának. Mondjuk azt már megszoktam a gyk-n, hogy a többség kapásból ítélkezik, vádaskodik, addig sem kell a saját nyomorukkal foglalkozniuk, és külön öröm, amikor megállapítják rólam, hogy egyszerű vagyok. :)
2018. nov. 15. 22:11
 18/20 A kérdező kommentje:
#16: Én már sajnos így is szenvedek hónapok óta, csak próbáltam titkolni, de egy ideje "ráerősített" ezzel a sok mindennel, és így még rosszabb. Hidd el, régóta tudom én is, hogy ez így nem jó. Nem akartam, hogy ez így alakuljon, sőt, próbáltam maximum barátságot érezni iránta, volt, hogy próbáltam is kerülni őt, és amikor hosszabb-rövidebb ideig nem dolgozott, örültem, és abban reménykedtem, hogy sikerül róla leválnom, de utána megint előjött a kötődés. Igazából az is baj, hogy nem tudom, mit feltételezzek róla. Lehet, hogy "rosszindulatból" csinálja ezt, de az is lehet, hogy nem, lehet, hogy csak önmagát szórakoztatja, lehet, hogy tényleg értékesnek talál engem. Szomorú tény, hogy sajna hajlamos vagyok kötődni, és igen, valamilyen formában persze hízeleg nekem az, hogy ilyen velem, és nem vagyok büszke magamra, de nem bírok kilépni. Hiába próbálok észérveket felsorakoztatni, nem egyszerű. Azért is furcsa ez az egész, mert ha akarna, akkor másokkal is simán viselkedhetne így, mint velem, viszont pl. amíg együtt dolgoztunk, addig sem láttam senkivel sem ilyennek, és tényleg volt olyan, hogy hárította mások közeledését, holott nyilván megtehette volna, hogy odaadja nekik magát. Aki könnyűvérű típus, az szerintem nem csak egy emberrel csinálja ezt, de lehet, hogy tévedek.
2018. nov. 15. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Mért nem beszéltek meg?

Felnőtt párkapcsolatok :)

2018. nov. 15. 23:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Beszélitek
2018. nov. 16. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!