Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ti mikor mondjátok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mikor mondjátok azt egy férfira hogy mucsai? Mit jelent? . Ezt ma mondta nekem egy nő, akinek próbáltam, udvarolni.

Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Műveletlen tanyasi bunkó. Röviden mucsai.
2018. nov. 15. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

paraszt vagy, apukám, azt jelenti.

semmi dicsérő, semmi pozitív nincs ebben.

és hogy a gyakori kell neked, hogy megtudd e szó jelentését, pláne szánalmas.

2018. nov. 15. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem is csoda,hogy ezt mondta.
2018. nov. 15. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból is látszik, hogy mucsai vagy.
2018. nov. 15. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
Sok keserű nő egyből kioltja a kérdezőt , mert csupán érdekes neve van .. Ti vagytok a szánalmasak. Sőt minden nőnél más a bunkóság ,van akinél csak egy szimpla megszólítás indulatot vált ki . És olyan is van akinek azt mondod , milyen szép idomai vannak , mire ad egy számot miszerint 2 óra múlva legyél a lakásán... .............................................................................................................................................................................................................................................és főzetek egy jó paprikás krumplit. :D
2018. nov. 15. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem igazan hallottam meg ezt a kifejezest.
2018. nov. 15. 19:42
 7/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
12%

#5: Ja kb. Elsőre találd el a nő erkölcsi határait. Némelyik amiatt szakít, mert olyan durva vitray-asan káromkodsz, hogy "abetyárját", a másik meg azt is megbocsátja, ha egyetlen éjszaka alatt fél tucat ringyóba élvezel bele.

Hát legyek olyan hülye sakkozni, hogy melyiknek mik az igényei? Az évezred vicce.

2018. nov. 15. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Az életben nem hallottam. Felénk asszem trokhár szó ez.
2018. nov. 15. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!