Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ha az oktatóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha az oktatóm felköszönt a születésnapomon, akkor kedvel, vagy csak udvarias?

Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudta,hogy szülinapod van?
2018. nov. 15. 17:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Kedvel.
2018. nov. 15. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért a szerelem topicban kérezed ezt meg?

Hadd találjam ki!

Az agyad máris kombinál, és azt képzeled "biztos szerelmes belém, mert felköszöntött."

Jesszusom, de szánalmas!

2018. nov. 15. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

#3 sajna én is erre tippelek.

belemagyarázás, délibáb kergetése, ábrándozás... az oktató, hogy röhögne, ha tudná, hogy egyetlen "boldog szülinapot!" mondatával így benedvesíti a kiscsajt. :)

2018. nov. 15. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Én egyszer egy Titanicot ábrázoló fali képet kaptam főnökömtől, elmondtam hogy tetszik a hajó, mire hozta ezt a képet Angliából :D

Egyébként egy végtelenül udvarias, férfias ember, feladja rám a kabátom, kinyitja nekem az ajtót, stb, de nem gondolom hogy szerelmes lenne, mindkettőnknek van párja és nem küldök felé jelzéseket.

2018. nov. 15. 18:13
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Halálosan szerelmes beléd. Mint mindenkibe, akit felköszönt. Ja, biztos az a bevett szokása, hogy az éppen szülinapos tanulókat felköszönti.
2018. nov. 15. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Miért piszkáljátok? Teljesen reális a kérdés.

De azért nem mindegy, hogy hol köszönt fel: facebookon nem jelent az égvilágon semmit szerintem, mert az sok embernek kb. automatikusra van állítva.

Élőben vagy sms-ben azért már egy komolyabb szint.

Van 1-2%-nyi udvarias ember, de ezen felül ha egy pasi figyelmes, akkor jó eséllyel akar valamit!

2018. nov. 15. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

szerintem facebook volt, de bárhol is történt nem kéne alá adni a lovat.

ez az oktató nem okés, ha vmilyen céllal köszöntötte fel, ami túllép a puszta udvariasságon.

2018. nov. 15. 22:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Köztudott hogy a potenciával rendelkező fférfi oktatók előszeretettel rakják a fiatal tanulókat a sebességváltóra.Csak sok buta kis fruska többet gondol belemint 1-2hónapig hárem tagjai legyenek. Bár ismerek egy csúnya oktató nénit aki a fiúkkal teszi ezt.
2018. nov. 17. 08:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Bármelyik lehet. Amúgy ez nem egy nagy dolog, inkább figyelmesség. Én is fel szoktam köszönteni az ismerőseimet. Ha ajándékot is kaptál a szavakon kívül az már jelenthet valamit.
2018. nov. 17. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!