Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes volna?

Figyelt kérdés

Egy roppant zárkózott pasi,akinek katona szülei voltak.Ölelést és puszit sosem kapott!Ráadásul kövér volt!Sokat csúfolták,és bántották.Mára egy menő üzletember lett,és nem utolsósorban egy csinos kigyúrt sportos,szivdöglesztő pasi.

2 éve barátkozunk.Lépésröl lépésre közeledünk.Mar ott tartunk,hogy bevalotta hogy nagyon szeret,de csak barátilag.Ebedmeghívasai vannak,és arcon puszil.

Én halál9san szerelmes lettem!!!Megőrjít!De nem merem kimutatni mert félek hogy elriasztom.Tudom és érzem,hogy ő is többet szeretne csak fél.

Kérlek titeket adjatok tanácsot

2018. nov. 15. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"bevalotta hogy nagyon szeret, DE CSAK BARÁTILAG."

szerintem ez elég egyértelmű.

nem szerelmes beléd.

ha az lenne, nem lenne olyan ökör, hogy az ellenkezőjét állítsa, hiszen számolhatna azzal, hogy te bepasizol és végleg elveszít.

nekem is van srác haverom, mondjuk egymásnak, hogy puszi, érdeklődünk a másik iránt, át is öleljük egymást, ha talizunk, de ennyi.

nem vagyunk szerelmesek.

te vagy szerelmes, és szeretnéd, ha Mi. Sikerember is szerelmes volna beléd.

de ahogy ő megmondta, csak barátként szeret.

jobb, ha ezt elengeded, merrt ha nemsokára párkapcsolata lesz másik nővel, te nagyon tönkre fogsz menni a féltékenységtől és irigységtől.

2018. nov. 15. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sem szerelmes.

Ne lovalld bele magad.

Ha valaki introvertált, az nem azt jelenti, hogy nem képes szerelmi vallomásra vagy közeledésre.

Ha szerelmes lenne, ti már rég egy pár lennétek.

Barátként kezel. De gondolom, hogy most minden fűszálba kapaszkodsz, ami kicsit is az ellenkezőjére utal.

Ebből lesznek a nagy pofára zuhanások.

Magában lehet, hogy élvezi is, hogy ekkora hatást gyakorol rád, és jókat szórakozik, hogy így magába bolondított.

2018. nov. 15. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd magad, nem szerelmes beléd és nem is lesz az. Te számára csak barát vagy, semmi több.
2018. nov. 15. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"2 éve barátkozunk."

Itt a lényeg: barátkoztok!

És pont!

Az időfaktor lényeges, ez 2 éve tart.

Ha egy férfi szerelmes egy nőbe, ennyi idő alatt már feleségül is kéri, de ti még mindig csak barátkoztok.

Ez a barátzóna, ha nem lenne egyértelmű.

Helyedben megszakítanék minden kontaktot vele, és azon lennék, hogy kiszeressek belőle.

Ha neki szerelme lesz, neked az nagyon-nagyon fog fájni.

2018. nov. 15. 16:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerelmes zenéket kűld.2-3 napot bír ki nelkülem.Vagy ír vagy felhív.Kb 3 hete felgyorsúlt tempóval közelebb és közelebb jön.heti programokat szervez.
2018. nov. 15. 18:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez volna a baratzóna?Kerlek segítsetek!!

Pd:sokszor van olyan,hofy egyszerre írunk.Vagy épp szomorú vagyok és dalt kűld azzal az üzenettel hogy fel a fejjel.Olyan mintha lelkitársak volnánk.Annyi a közös bennünk!Mar nem bírom!!!!!!

2018. nov. 15. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez a "barátzóna", vagy ahogy a normális emberek hívják, barátság.
2018. nov. 15. 18:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Konzervatív és hagyomanytisztelő vagyok.Meg szeretném varni,hogy Ő kezdeményezzen!Csak szeretném tudni ,hogy érdemes várni?
2018. nov. 15. 18:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is küldözgetett ilyeneket egy csávó, közben csaja volt.

Ez semmit nem jelent, bár akkor én is bedőltem neki.

2018. nov. 15. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:

"Konzervatív és hagyomanytisztelő vagyok. Meg szeretném varni,hogy Ő kezdeményezzen!"

hát, arra váhatsz!!!

lépj túl ezen, mert ebből nem lesz semmi, és csak magadat hergeled.

2 éve vársz, mennyit tervezel még várni a semmire?

ráadásul korrekt volt, megmondta, hogy csak barátként jöhetsz szóba.

magadat alázod meg, ha ebbe többet képzelsz bele.

2018. nov. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!