Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak feltételekkel kéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak feltételekkel kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyunk, a párom már régóta dolgozik én nekem viszont még jelenleg hátra van másfél év a tanulmányaimból.

Mindig is szerettem volna családot, egy sajátot, gyerekeket. Minden gyerekes elképzelésem megvolt mint a kislányokra, hogyan és miként szeretném. Tervezgettem, főleg az után miután megismerkedtünk. Úgy éreztem minden sínen van, és megtaláltam az Igazit.

Azonban tegnapi nap folyamán bejelentette,elakar jegyezni ami mind szép és jó, hisz nem volt soha se nagyobb vágyam ennél, mérhetetlenül boldog vagyok, de kikötötte ha igent mondok arra is igent kell mondjak hogy vele élek, mert minden éjszakát velem szeretné tölteni.

Ha tehetném, megtenném, de nekem nincs önálló keresetem, semmibe se tudnék beszállni és rettentően rosszul esne ha ő tartana el, másfelől a tanulmányaim sem szeretném elhanyagolni. Azt mondta akkor majd 2 év múlva beszélünk az eljegyzésről.

Nekem ez egy kicsit visszatetsző, megkéri a kezem is meg nem is, nem akarom az ő kenyerét enni és tőle függni.

Fáj hogy a szerelem jelét feltételekhez köti,-valahol megértem őt is, azt amit mond.

De valahol szerintem én is érthető vagyok. Fáj hogy így a gyűrűt se adta fel az ujjamra.

Fáj hogy tudta mennyire vágyok rá és mégis a legjobb pillanatban rontotta ezzel el.

Szerintem nem ekkor lett volna az ideje,és nem azon az alkalman mikor boldognak kellett volna legyünk.

Fáj.

Mit csináljak? Szakítsak? Várjak? Hogy dolgozzam fel, mit tegyek most hogyan tovább?

2018. nov. 15. 11:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

4# akkor még miért akarsz eljegyzősdit játszani? És képes lennél ezért szakítani.... Jó Isten gyere le...

Éretlen liba vagy.

2018. nov. 15. 23:08
 32/33 A kérdező kommentje:
A tegnapi nap folyamán nem tudtunk találkozni de megbeszéltük hogy ma majd beszélgetünk erről az egészről.
2018. nov. 16. 06:16
 33/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy alakult végül?

Szerintem is furcsa, hogy a menyasszony és vőlegény külön él... Gondoljunk már bele! Ez egyszerűen furcsa. Ha te még nem vagy(voltál) kész az együttélésre sem, akkor hogyan akartál menyasszony/feleség lenni? Egyszerűen nem értelek. Értm én, hogy nem akartad, hogy eltartson, de akkor hogy gondoltad az egészet? Összehazasodtok és anyucival élsz továbbra is? Nem értem azt sem, hogy erre miért írtak olyanokat, hogy konrtollmániás a pasu. Te jó Isten..... Annyit kért, hogy ha már összeházasodnak, akkor éljenek együtt! B*sszus ez mem egy alap dolog??? 😀 Hihetetlen...

2022. júl. 9. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!