Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátság vagy valamit szeretne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy valamit szeretne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel régóta ismerjük egymást, gyakran találkozunk mert egy edzőterembe járunk, eddig nem nagyon beszéltünk, köszönőviszonyban voltunk, néha abban sem. 5 évvel idősebb nálam, én 19 vagyok.

Mostanában egyre jobban lettünk és elhülyülünk, beszélgetünk, keressük egymást, volt, hogy összebeszéltünk és együtt mentünk edzeni, ha épp ott volt, félbehagyta amit csinált és odajött, sokszor ugrat szerelmi dolgokkal és mesél az ismerősei párkapcsolatáról vicceskedve, és párszor már hangsúlyozta, hogy bár sokan azt hiszik hogy biztos van, neki nincs ám senkije.

Volt, hogy én épp takarítottam le az egyik gépet és ő csak úgy odajött, leült mellém és nézett.

Ha elmesélem neki, hogy elhívtak egy buliba, kérdezi mindig hogy na és kivel mész?

Viszont vannak más lány barátai is és eléggé közvetlen srác.

Mivel 14 éves korom óta ismerem kb., fel sem merült bennem hogy esetleg kedvelne, hiszen "pisis" korom óta ismer, viszont mások szerint gyanús.

Fiúk ti barátkoztok "csak úgy" lányokkal? Jól érzem magam vele, de nem szeretném alá adni a lovat azzal hogy röhögök és viccelődök vele, meg ha akar valamit, inkább mondja meg, minthogy így szórakozzon.

De ez is megfordult már a fejemben, hogy neki ez semmi, csak jófej, és én gondolom túl az egészet.

Bírja a fejem ezért keresi a társaságom, de semmi egyéb.

Éljen a női logika. :D

2018. nov. 14. 12:42
 1/1 anonim válasza:

Inkább kérdezd meg, minthogy itt szórakozz.

:D

A kérdésedre válaszolva, én barátkoztam lányokkal, mert kedveltem a társaságukat - de közben volt olyan is, akit akartam, szóval olyan soha nem volt, hogy nincs senkim, és úgy barátkozok, hogy nem akarok senkit. Ha vannak más lány barátai is, akkor simán lehet, hogy pont nem Te vagy az, akit akar, és csak barátként tekint rád, de az is lehet, hogy egy vagy az esélyesek közül.

2018. nov. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!