Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Kibéküljek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kibéküljek vele?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval tavaly, majd össze is jöttünk de májusban szakítottunk. Valahol mindketten hibásak voltunk de a legnagyobb részben én sajnos. Nagyon összevesztünk, sok mindent egymás fejéhez vágtunk. Mindenhonnan letiltottam még a számát is, hogy még véletlenül sem...

Viszont egy ideje nagyon sokat gondolok rá. Megérné ráírni beszélgetni? Bocsánatot szeretnék tőle kérni. Kicsit félek, hogy elhajt..

21/l

2018. nov. 12. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha hiányzik akkor mindenképp

Ha el is hajt legalább tudod hogy megpróbáltad,de lehet hogy ő is hiányol téged.Drukkolok :)))

2018. nov. 12. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges kérdés rovatunkat látthaták.

Sokat gondolsz rá?Hiányolod?Szeretnél vele beszélni?

Akkor csináld!!!Nem kell komplikálni,megkeresed a többi pedig rajta/rajtatok múlik!De én is szurkolok ^^

2018. nov. 12. 16:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol, mit tenni.

Köszönöm ! :) remélem meg minden rendben lesz

2018. nov. 12. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Én sose mennék vissza egy rosszba h legyen vkim,oka volt h szétmentetek..
2018. nov. 12. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkeresed abból nem lehet baj.Ha mind a ketten úgy álltok hozzá túl juthattok a sérelmeiteken

Lehet hogy már ő is keresett volna,csak ignoráltad csórikámat 😀

2018. nov. 12. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, sokat gondolkoztam hogy ráírjak e egy srácra. Viszonylag friss a dolog és nagyon hiányzik. Viszont úgy vagyok vele, hogyha annyira szeretné ezt akkor keres, már ez is egyfajta bizonyítás. Ha pedig nem keres, akkor próbál túllépni ezen, tehát lehet nem is érné meg felkavarni a dolgokat:)
2018. nov. 12. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Èn nem ennèk már a romlott kajából...de te tudod.
2018. nov. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!