Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Jól gondolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Jól gondolom?

Figyelt kérdés

Jól teszem ha így állok hozzá?

A párommal már másfél éve vagyunk együtt. Egymástól messze laktunk 60 km-re. Majd ismerkedesunk után úgy döntött az én városomban vállal munkát. Több dolog miatt is, szakmailag fejlődni szeretett volna, több pénzt kapott illetve ott voltam én is. Nem költöztünk össze neki volt szállása a cég biztosított én pedig otthon laktam, lakom. Mindketten úgy veltuk hogy most a gyűjtőgetes legyen a cél.

Fél éve van itt, most viszont kapott egy olyan lehetőséget ami nagyon tetszik neki, szakmailag újabb előrelepest jelentene a számára. De ez ott van ahonnan eredetileg eljott attól nem messze.

Sokat beszélgettünk erről és én nagyon szeretem őt támogatni is akarom benne hiszen nem kerhetem hogy maradjon ha fejlődni szeretne..

Ti mit tennétek? Én batorittam hogy fogadja el, ne azért mondjon nemet mert itt vagyok. Jól tettem? Később úgyis összekoltoznenk. Mit gondoltok?

2018. nov. 12. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen jól tetted.

Téged mennyire köt oda az életed, most nem tudnál Te menni vele?

2018. nov. 12. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy igazi társként viselkedtél ebben a helyzetben. Számomra is teljesen alap, hogy támogatom a párom a céljaiban, álmaiban, előrelépésében, akkor is, ha emiatt átmenetileg messzebbre kerülünk egymástól földrajzilag. Az 50-60 km amúgy sem valami nagy távolság szerintem.
2018. nov. 12. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát nálam nem annyira megoldhato most hogy odamenjek, illetve külföldben is gondolkodunk a jövő nyáron így én addig nem akarok ugrálni. Ő viszont nagyon szeretne minél többet tudni a szakmájában hogy később jól helytálljon.

Én látom benne hogy sokra viheti még és szeretném is ebben segíteni amennyire lehet.

Köszönöm a válaszokat.

2018. nov. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!