Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek volna egy jó tanácsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volna egy jó tanácsa?

Figyelt kérdés
Lassan 40 éves vagyok.Szűzen mentem férjhez.Vannak gyermekeim is.A házassagom egy csőd tömeg.Csak a gyermekeink tartanak össze minket.2 éve egy üzletben dolgozom.A főnököm egy végtelen kedves odaadó aranyos.Nagy szimpátia alakult ki köztünk.Eleinte sok személyes találkozó volt köztünk.Ebéd és fagyi meghívás keretében.Aztan én rá jöttem hogy többet kezdek érezni mint barátság.Próbáltam távot tartani,de nem hagyta.Felakartam töbször mondani de valahogy nem jött össze.Ez a férfi egy zárkózott munkamániás.Mindennap beszélünk.Par napot tud nélkülem lenni.Annyira egymásra vagyunk hangolódva,hogy érezük ha a másik fél szomorú.Rengeteg szerelmes dalokat kűld.Az írasaihoz is szíveket mellékel.Amint van egy kis szusszanási ideje máris telefonál nekem.Állandóan azt mondogatja hogy nagyon szeret és fontos vagyok neki,de csak mint barát.Sosem volt köztünk semmi testi kontakt.Viszont lépésröl lépésre közeledtünk egymáshoz,ami mára számomra egy halálosan szerelmes asszonyt alakított ki.Ő is egyre közelebb jön.Az írásai is meg változtak,egyre töbször sajatjaként idéz a szövegeiben.Kis csibém,meg hasonlók.Barmi történik az életébe mindent meg oszt velem.Verseket is ír nekem.Féltékeny rám.Par hónapja viszont nem akar személyesen találkozni.Mintha félne ettöl.Külömben az együtt létek alatt mindketten ragyogunk.Eufórikus állapotban vagyunk.Zavarban van mindenhova beveri fejét lábát.Elfelejti hova rakta le a tárgyait.Ő egy menő vállakozó 10 boltja van.Kb 20 embert alkalmaz.Nagyon szenvedek mert amit érzek iránta azt szavakba nem lehet összefoglalni.Benne talaltam meg azt amit mindíg is kerestem.Ő jelenti nekem a mindent.Kérlek titeket ne írhatok negativumot.Tudom férjes asszony vagyok,és Ő is házas.De én nem szerelemböl mentem férjhez.Csaladom házasított.Nem vagyok boldog a párommalTapasztalatlan és naiv vagyok férfiak terén.A férjemen kívűl más nem érintett még!Ezt a levelet azért írtam,mert szeretnélek megkérdezni titeket,hogy szerintetek a szóban forgó férfi mit érezhet irántam.Szerelmes lenne ő is.
2018. nov. 12. 06:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem érez irántad valamit,nem csak "játszik". Jó lenne ha tudnátok négyszemközt beszélgetni.
2018. nov. 12. 12:01
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen naiv vagyok.Épp ezt szereti bennem.Olyan "tisztanak"tart engem.Szerinte engem még nem rontott meg a világ.Tudom és érzem hogy szeret engem.Csak azt nem hogy miként.Elveszíteni nem akar.Sokszor mondta már azt is,hogy biztospont vagyok az életébe.Mibden reggel szíves puszival köszön.Ma is egy zenével üdvözölt.Pár napja ismertem fel magamban,hogy ez több mint barátsag az én részemröl.
2018. nov. 12. 12:46
 23/25 A kérdező kommentje:
Szép napot.Érdekes fordulat történt.Most hívott a szóbanforgó férfi.Hamarosan itt van,be zarjuk a boltot és lelépünk.Meg szeretne hívni egy sütire.Huuuu.Nagyon izgatott vagyok
2018. nov. 13. 12:14
 24/25 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy beszélni akar-e veled, dugni, vagy tovább szórakozni.

🤗

2018. nov. 13. 12:18
 25/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nem sütizni vitt,hanem egy puccos étterembe.Kb 3 órát töltöttünk együtt.Repűlt az idő,rengeteget nevettünk.Fontosabb voltam mint barki aki telefonon hívta.Kb 100.csörgött,de nem vette fel.Sokat kerdezősködött.Mikor válok el,meg hogy el is költözöm....stb.Arra is kíváncsi volt milyen gyermekkorom volt.Aztán búcsuzasnál adott puszit az arcomra,de nem csak oda érintette hanem meg puszilt.Huuuu.
2018. nov. 14. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!